فعالیت جمعه بازار جویبار به عنوان بزرگترین بازار سنتی مازندران که تیر ماه امسال با ۲ بار بازگشایی مجددا در پیک پنجم کرونا تعطیل شده بود، بار دیگر از روز جمعه ۳۰ مهر ماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سر گرفته میشود.
به رغم سهم ۴۶ درصدی صنایع غذایی مازندران در تولید ناخالص داخلی اما همچنان جای خالی برندها در این صنعت پرفروش و پر مشتری احساس می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از تهیه زمین مناسب برای اجرای طرح جهش تولید مسکن در استان خبر داد.
یزدان پناه، مدیرعامل مرکز تجارت ایران میزان صادرات برنج را سال زراعی قبل حدود چهار هزار تن ذکر کرد و گفت: پیش بینی می شود امسال نیز همین میزان صادرات داشته باشیم.
سهمیه تخصیصی مرغ در قائم شهر پاسخگوی نیازمصرفکنندگان نیست و مردم برای خرید مرغ با مشکلات زیادی مواجه هستند که گاها برای خرید مرغ مصرفی باید صف ایست کنند تا نوبتشان شود.
بازار مسکن، مدتها است که سر سازگاری ندارد، مستاجران و خریداران هر دو مستاصل؛ گرانی بیداد میکند، زور اقشار ضعیف حتی به اجارهنشینی هم به سختی میرسد؛ شاید انتظارها معطوف دولت باشد، اما خودمانیم ما هم کمی بی انصاف شدهایم! دیگر مثل سابق، هوای همدیگر را نداریم...
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای خبازی ۲۲۸ واحدخبازی با عناوین تخلف کم فروشی و رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی پلمب شدند.
مرغداران گفتند: هر کیلوگرم مرغ زنده را با نرخ کیلویی ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان عرضه میکنند اما قیمت بازار ۳۲ هزار تومان است و این اختلاف قیمتی به جیب واسطهگران و دلالان میرود.
عزیزی عضو اتحادیه نانوایان شهرری گفت: طی هفته اخیر تماس هایی با اعضای نانوایان شهرری گرفته شده و به بهانه اعطای وام بهسازی از سوی دفتر ریاست جمهوری، مبالغی از اعضا برای داشتن گردش مالی گرفته شده است.
سهم ساحل نشینان شمال از ساحل مشتی ماسه برای ساخت قلعه آرزوهایشان است اما کوه و جنگل خواران شبانه اموال ساحل را به غارت می برند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان ماهی مرکز مازندران، با اشاره به بهبود شرایط صید امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل، خاطرنشان کرد: شرایط خود بازار به لحاظ دادوستد و استقبال خریداران نیز بهتر از سال قبل است.
دوسال از پایان وعده اتصال بندر امیرآباد به اسکله رو- رو می گذرد و همچنان برای تکمیل پروژه اقتصاد مقاومتی وقت کشی می شود.
جعفریان، عضو هیئت مدیره شالیکوبی داران کشور با بیان اینکه شالیکوبیهای کشور با نیمی از ظرفیت خود فعالیت میکنند، گفت: حال و روز تولید و کشاورزی خوب نیست.
فخرآور، یک فعال صنعت غذایی در مازندران گفت: سالانه ۲۰ هزار تن شالی را به برنج تبدیل و در قالب بسته هایی به کشورهای اطراف و استانهای مختلف عرضه و صادر میکنیم.
مدیرکل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه جلسات متعددی برای راه اندازی اسکلهها و سکوهای دریایی برگزار شد اما متاسفانه با عدم همکاری یکی از دستگاهها، کار به جایی ختم نشد؛ گفت: در حال حاضر، حدود ۸۰ اسکله موفق به اخذ مجوز اولیه و ۲۵ اسکله دیگر نیز مشاور گرفتهاند و بدون شک راهاندازی ۱۰۰ اسکله در مازندران، مزایای بیشماری خواهد داشت.