پلمب 46 واحد صنفی متخلف کرونایی در چالوس

معاون فرماندار چالوس با اشاره به اجرای مصوبه ستاد مقابله با کرونا در خصوص اعمال محدودیت فعالیت واحدهای صنفی، گفت: از آغاز اجرای این مصوبه تاکنون ۴۶ واحد صنفی در چالوس پلمب شده است.

صعود تخم‌مرغ از دیوار گرانی/هر شانه تخم مرغ 36 هزار تومان!

در حالی که مرغ، آرام آرام از دیوار گرانی پایین آمد، حالا تخم مرغ جا پای مرغ گذاشته است و دارد از این دیوار، صعود می‌کند.

عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس:

ساختار بودجه کشور نیاز به اصلاح جدی دارد/ تنظیم بودجه 99 با اولویت پروژه‌های مهم

سعید فرزانه گفت: ساختار بودجه کشور نیاز به اصلاح جدی دارد چرا که بودجه سالانه باید ما را به اهداف برنامه پنج ساله که شامل افزایش تولید و رشد اقتصادى، کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ بیکارى است برساند.

باغداران مازندران هنوز مطالبات تنظیم بازار عید 99 را دریافت نکردند/ چشم انتظاری 9 ماهه برای دریافت مطالبات

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران درباره پرداخت مطالبات باغداران گفت: از سال گذشته که قرار بود اردیبهشت ماه تسویه حساب کنند بعد از ۹ ماه از اجرای طرح هنوز مباشران تامین و توزیع از دولت هیچ مبلغی دریافت نکردند.

توليد پوشاک زياد شد اما فروش نه!

حال ناخوش فروشندگان پوشاک /افزایش صادرات پوشاک به دلیل افزایش صادرات ماسک و گان پزشکی

مسئولان صنعت و صنف پوشاک میگویند اگرچه این روزها به دلیل شیوع بیماری کرونا تولید پوشاک ایرانی رونق گرفته است اما عدم فروش به دلیل تعطیلی های گسترده این رونق را به رکود تبدیل کرده است. تعطیلات و قرنطینه ناشی از شیوع بیماری کرونا که در ابتدای سال باعث وارد شدن صدمه و زیان به فعالان و مغازه‌داران حوزه صنعت پوشاک شد موجب شد تا  فعالان این حوزه چشم به بازار خرید در ایام زمستان داشته باشند که با قرنطینه فعلی نیز امکان فروش نیست و بازهم تولیدکنندگان و فروشندگان ضرر دیگری را متحمل می‌شوند.

معاون عمليات فرماندهي انتظامي مازندران:

273 واحد صنفی در مازندران پلمب شد

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان مازندران از پلمب 273 واحد صنفی متخلف در اجرای طرح محدودیت های ناشی از مقابله با بیماری کرونا در این استان خبر داد و گفت: در اجرای این طرح از 900 هزار واحد صنفی در سطح استان بازدید شد.

برداشت سالانه 320 تن نارنج تنها در ساري؛

نارنج؛ ظرفیتی که هرز می‌رود/احیای صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در تولیدات باغی

در حالی درختان نارنج در تمامی خیابان‌های شهرهای مازندران خودنمایی می‌کنند و رقم تولید این محصول، عدد قابل توجهی است که متاسفانه از دید مسئولان استانی برای تولید ارزش افزوده مغفول مانده است و باید بگوییم سالانه میلیون‌ها تن از این ظرفیت بالقوه، هرز می‌رود.

گلایه مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از بازار همیشه باز پرندگان/ بازار پرندگان فریدونکنار تعطیل شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به تایید شیوع آنفلوانزا در میان پرندگان مهاجر در فریدونکنار؛ گفت: یکی از کانون‌های اصلی که می‌تواند محل شیوع این بیماری باشد، بازار است، بازار پرندگانی که با همه هشدارها و پیگیری‌های محیط زیست، همچنان باز و فعال است و باید دامپزشکی، بهداشت و شهرداری برای بستن این بازارها ورود کنند.

روغن خوراکی مورد نیاز مازندرانی‌ها تامین شد/ گرو کشی از روغن در ازای خرید تخلف است

رئیس سازمان صمت مازندران گفت: هزار تن روغن خورانی مورد نیاز مازندرانی‌ها تامین شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

قیمت مرغ به 25هزار تومان رسید

بازار مرغ طی روزهای اخیر روزهای پر تب و تابی را پشت سر گذاشته است، البته هرازچندگاهی شاهد فراز و فرودهای قیمت‌های مرغ هستیم که طی روزهای اخیر حتی به 35هزار تومان نیز رسید بود اما اکنون با اعلام مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران قیمت مرغ 25 هزار تومان تعیین شده است.

خود استثنایی بازارهای روز مازندران از محدودیت‌های کرونایی

این روزها که مردم مازندران با محدودیت‌های جدی کرونایی برای تجمع و تردد مواجه هستند ، تعدادی از بازارهای سنتی یا همان بازارهای روز به عنوان پرترددترین و شلوغ ترین اماکن استان فعالیت دارند و خود را از قاعده محدودیت‌های کرونایی مستثنی کرده‌اند.

روغن خوراکی؛ کالای دپو شده در پستوی مغازه‌های مازندران

اگر چه طی چند هفته گذشته بارها از سوی مسئولان سازمان صنعت ، معدن و تجارت و دستگاه‌های نظارتی مازندران فروش مشروط روغن خوراکی به شهروندان ممنوع اعلام شد، اما همچنان جای این ماده غذایی در پستوی فروشگاه‌ها است و تنها به مشتریان خاص و یا خریداران کالاهای دیگر تعلق می‌گیرد.

سخنگوي صنايع لبني ايران اعلام کرد؛

دلایل گرانی شیر اعلام شد/ قاچاق شیر خشک متهم جدید گرانی شیر!

سخنگوی صنایع لبنی ایران دلایل روند افزایشی قیمت محصولات لبنی را قاچاق شیر خشک و گران نهاده‌های دامی می‌داند که منتج به افرایش هزینه تمام شده تولید محصولات لبنی شده است.

وقتي کشاورز و مصرف کننده باهم ضرر مي کنند؛

تبانی فروشگاه ها و شرکتهای بسته بندی حبوبات برای گران فروشی/ ارز ۴۲۰۰ تومانی همه را بدبخت کرده است!

درحالی همه‌جا سخن از گرانی دلار و اثر آن بر کالاهای اساسی است که کاملا زیرپوستی می‌بینیم روند افزایش قیمت حبوبات هم با حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی شکل گرفته و از ابتدای سال تا امروز متوسط قیمت انواع حبوبات نزدیک به ۳۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.وقتی در فروشگاههای بزرگ به قفسه های حاوی حبوبات نگاهی می اندازیم می بینیم هر ۹۰۰ گرم لوبیا یا عدس با قیمتی بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان به فروش می رسد که این امر حاکی از نظارت پایین دستگاههای مربوط است که نه تنها هیچ حمایتی از کشاورزان نمی کنند بلکه مصرف کنندگان را نیز فراموش کرده و فضا را برای جولان دلالان و واسطه ها فراهم کرده اند.

صفحه 245 از 2450