مدیرکل صمت مازندران با اشاره به اجرای ۲۷ طرح نظارتی در مازندران، گفت: بیشترین تخلف شناسایی شده در واحدهای خبازی کم فروشی، عدم رعایت ساعت کار، گرانفروشی و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی بوده است.
کیفیت نامطلوب نان در برخی از نانوایی های این خطه از شمال کشور به همراه اخلال در فرایند پخت نان زمینه ای برای نارضایتی برخی از شهروندان و مسافران در این استان شد که با سرمایه گذاری یک بانک دولتی، خبازی های مازندران در مسیر نونواری قرار گرفت.
سخنگو و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران، گفت: معتقدیم قیمتگذاری دستوری برای کالاهایی که یارانه میگیرند درست نیست و باید یارانه نان به آخرین حلقه زنجیره مصرف برسد.
اتاق اصناف ایران از هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی، خواستار شفافسازی و جلوگیری از ابهام در فرایند تخصیص سوخت دوم و نیز جایگزینی ANG به جای LPG شد.
18 آبان 1403
در نشست کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران انجام شد؛
نشست کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران با نمایندگان سازمان تامین اجتماعی و سازمان تعزیرات حکومتی با حضور معاون حقوقی و امور مجلس اتاق اصناف ایران برگزار شد.
استاندار مازندران با بیان این که بانک سپه برای طرح های عمرانی مازندران ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری می کند، گفت: بر اساس توافق های انجام شده این بانک برای نوسازی نانوایی های این خطه از شمال کشور با تخصیص اعتبار همکاری می کند.
دبیر کارگروه گندم آرد و نان و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: واحدهای خبازی استان که سهمیه آرد آنها بالاتر از روزانه هشت کیسه است، ملزم به تجهیز موتور برق و سوخت دوم شدند.
نورزاد جعفری خباز سنگکی شهرستان سیمرغ که 25 سال سابقه فعالیت در این حرفه دارد میگوید: عدم انطباق درآمد و هزینه و نرخ جدید نان و کاهش یارانه به خبازان موجب شده است تا بسیاری از شاطران و کارگران ترک کار کنند و با این روند تعطیلی خبازیها دور از ذهن نیست.