سودجویان و مافیای برنج که سالهای سال در بدنه وزارتخانههای مرتبط باواسطه یا بیواسطه دخل و تصرف دارند، بهاشکال متعدد به واردات این محصول دست میزنند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با اشاره به شناسایی ۱۷۵ ملک در مازندران برای مولدسازی، گفت: در این زمینه همکاری مناسبی از سوی ادارات وجود ندارد به عنوان نمونه آموزش و پرورش از جمله اداراتی است که تمایلی چندان به اجرای مناسب این طرح ندارد.
مدیرعامل اتحادیه دامداران مازندران گفت: با اعلام ارز ترجیحی ۳۰ درصد دام مولد کشتار شدند و متأسفانه باز هم به علت واردات گوشت آن هم ارز نیمایی دوباره در بازار ناامیدی ایجاد شد.
امام جمعه موقت ساری با اظهار این که امسال باغداران با هزینه سنگین به مرحله برداشت قابل توجهی از محصول رسیدند، گفت: بررسی و اظهارات آنان نشان می دهد که در فروش محصول با مشکل پایین بودن قیمت مواجه هستند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از تامین یکهزار تن کود کشاورزی دی آمونیوم فسفات برای استان خبر داد و گفت: توزیع این کود با اختلاف قیمت حدود ۱۰ میلیون ریالی نسبت به بازار آزاد بین کشاورزان آغاز شده است.
مدیرکل صمت مازندران با اشاره به اجرای ۲۷ طرح نظارتی در مازندران، گفت: بیشترین تخلف شناسایی شده در واحدهای خبازی کم فروشی، عدم رعایت ساعت کار، گرانفروشی و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی بوده است.
کیفیت نامطلوب نان در برخی از نانوایی های این خطه از شمال کشور به همراه اخلال در فرایند پخت نان زمینه ای برای نارضایتی برخی از شهروندان و مسافران در این استان شد که با سرمایه گذاری یک بانک دولتی، خبازی های مازندران در مسیر نونواری قرار گرفت.