مدیرکل شیلات مازندران گفت: پایان زمان صید ماهی تا ۱۵ فروردینماه بوده و تصمیمگیری درباره تمدید زمان صید برعهده مصوبه کمیته صید سازمان شیلات بوده که قرار است طی جلسهای در این زمینه تصمیمگیری شود.
بازار ماهی شهر نور، یکی از بازارهای سنتی مازندران، در ایام نوروز با میزبانی از گردشگران، فضایی جذاب و دلنشین را برای علاقهمندان به تجربه فرهنگ محلی و خرید تازهترین محصولات دریایی فراهم میکند.
همه ساله در ایام پایانی سال سنت سبزی پلو با ماهی شکم پر یکی از عوامل افزایش تقاضای عرضه و خرید آبزیان است، سنتی که سبب شد تا این روزها شاهد رونق عیدانه بازار ماهی فروشی در مازندران باشیم.
مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید ماهی زینتی امسال استان را حدود چهار میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: برای اینکه مخاطراتی از سوی فروشندگان متوجه کودکان و خانواده ها نشود، توصیه می کنیم ماهیان زینتی ایام نوروز از مراکز معتبر خریداری شوند.
صنعت پرورش ماهی در قفس یکی از شیوههای نوین آبزیپروری است که باتوجه به اشتغال، درآمدزایی و بازگشت سریع سرمایه، متقاضیان زیادی برای سرمایهگذاری دارد که با حمایت دولت چهاردهم میزان این نوع تولید آبزیان در استان اکنون به یکهزار و ۸۵۰ تُن با ارزش اقتصادی چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
اگرچه شب یلدا و خوردن ماهی سفید دریایی شکم پُربا سبزی پُلو یکی از غذاهای اصلی مازندرانیها است، اما بررسی ها از قیمت بازار ماهیفروشان نشان میدهد که ماهیان پرورشی با قیمت بسیار مناسبتر جایگزین ماهیان استخوانی دریای خزر سر سفره یلدایی مردمان این خطه شده است.
دیرکل شیلات مازندران با اشاره به شروع پیش از موعد فصل صید ماهی استخوانی از ۱۵ مهر ماه سال جاری، گفت: میزان صید ماهی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد پنج درصدی داشته است.
فعالیت بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر در حالی با عرضه ۲ گونه ماهی «کفال» ریز چثه و «کپور» شروع شد که طبق گزارش میدانی به دلیل صید اندک، قیمت این اقلام غذایی اکنون قابل توجه و بسیاری از اقشار جامعه در خرید آن ناتوان هستند.