عرضه 4 میلیون قطعه ماهی قرمز زینتی به بازار شب عید مازندران
مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد؛

عرضه 4 میلیون قطعه ماهی قرمز زینتی به بازار شب عید مازندران

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید ماهی زینتی امسال استان را حدود چهار میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: برای اینکه مخاطراتی از سوی فروشندگان متوجه کودکان و خانواده ها نشود، توصیه می کنیم ماهیان زینتی ایام نوروز از مراکز معتبر خریداری شوند.

به گزارش مازنداصناف، قاسم کریم‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، به فعالیت ۳۲ واحد تولید و پرورش ماهیان زینتی در مازندران اشاره کرد و گفت: میزان تولید ماهی زینتی امسال استان، حدود چهار میلیون قطعه بوده است.

وی افزود: برای اینکه مخاطراتی از سوی فروشندگان متوجه کودکان و خانواده ها نشود، توصیه می کنیم ماهیان زینتی ایام نوروز از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی و شهرداری ها خریداری شوند.

مدیرکل شیلات مازندران ماهی قرمز را سالم‌ترین حیوان خانگی و نماد اقبال، سلامتی و شادابی توصیف و بیان کرد: ماهی قرمز به واسطه تحرک، پویایی ذاتی و سرخی رنگ آن و به واسطه شفافیت آب نماد حیات است که در آغاز فصل بهار هرخانواده ایرانی نسبت به خرید آن اقدام می کند.

مدیرکل شیلات استان مازندران از شهرندان خواست تا، ماهی قرمز با اندازه کوچکتر، انتقال ماهی ازظرفی به ظرف دیگربا استفاده از تور های مخصوص، خریدحداقل ۲ قطعه ماهی که دارای فلس (پولک) شفاف و براق دارند را تهیه و از خرید ماهی با شکم متورم خوداری کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پس از انتقال ماهی خریداری شده به منازل مواردی هم باید رعایت تا ماندگاری این آبزی بیشتر شود، تصریح کرد: برای هرقطعه ماهی قرمز یک لیتر آب مناسب در ظروف دهان گشاد لازم است و باید از غذا های آماده و به صورت محدود یکبار در روز برای غذادهی ماهی استفاده کرد و هر روز یکبار آب ظرف ماهی را با آبی که ۲۴ ساعت قبل در دمای اتاق نگه داری شده است تعویض شود.

کریم زاده گفت: باید طوری برنامه ریزی کرد که دمای آب ظرف نگهداری ماهی قرمز، از ۲۵ درجه سانتی گراد افزایش نیابد و چنانچه از آب شهری استفاده می کنید، ابتدا آن را در داخل ظرفی ریخته و به مدت ۲ تا سه ساعت صبر تاکلر آن حذف و سپس آن را برای ماهی استفاده کنند، ‌همچنین از نگه داری ماهی در مقابل نور خورشید خوداری شود.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه