بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه کیلکاگیران واگذار شد
پشتیبانی از صیادان در دستور کار؛

بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه کیلکاگیران واگذار شد

در گامی مهم برای حمایت از جامعه صیادی، مدیریت بهره‌برداری بندر بابلسر به اتحادیه کیلکاگیران سپرده شد.

به گزارش مازنداصناف، نیما حسین‌زاده سرپرست اداره کل شیلات مازندران روز چهارشنبه در حاشیه ورود دومین بیل مکانیکی برای لایروبی رودخانه بابلسر، با اشاره به اهمیت تسهیل پهلوگیری لنج‌های صیادی، گفت: این دو دستگاه بیل مکانیکی توسط سازمان شیلات ایران خریداری شده و به استان اختصاص یافته تا موانع تردد و پهلوگیری شناورها در بندر بابلسر رفع شود.

وی با تأکید بر حمایت از جامعه صیادی افزود: مدیریت بهره‌برداری بندر بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده تا خدمات‌رسانی به صیادان با سرعت و کیفیت بهتری انجام گیرد.

همچنین، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران در حاشیه بازدید از بندر بابلسر، با اشاره به نقش کلیدی این بندر در توسعه صنعت آبزی‌پروری استان، آن را «هاب صیادی مازندران» خواند و اظهار کرد: ۴۴ فروند شناور کیلکاگیر در بندرهای بابلسر و امیرآباد پهلو می‌گیرند و این بندر نقشی راهبردی در توسعه اقتصادی دریا محور استان دارد.

استاندار از احداث بزرگ‌ترین مزرعه قفس دریایی استان با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰۰ تن خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت جامعه صیادی و اتحادیه‌های مرتبط در حال اجراست و مدیریت بهره‌برداری بندر به اتحادیه کیلکا واگذار شده است.

یونسی رستمی همچنین به تأمین اعتبار ملی برای لایروبی بندر اشاره کرد و افزود: پیگیری تأمین دو دستگاه بیل مکانیکی برای توسعه زیرساخت‌ها ادامه دارد و بندر بابلسر ظرفیت مناسبی برای حمایت از پروژه‌های قفس دریایی و طرح‌های شیلاتی استان به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

 


ارسال دیدگاه