اخبار صنفی مازندران
سفیر چین در ایران:

ظرفیت‌های اقتصادی مازندران برای سرمایه‌گذاری مطلوب است

سفیر چین در جمهوری اسلامی ایران با بیان این که، مازندران دارای مواهب طبیعی و جاذبه های گردشگری و کشاورزی فراوان است، گفت: این خطه از شمال ایران برای توسعه اقتصادی ظرفیت های مطلوبی دارد که می تواند مورد توجه سرمایه گذاران چینی قرار گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران خبر داد؛

امکان ترخیص مستقیم فرآورده‌های خام دامی در مازندران

در اقدامی بی‌سابقه و تأثیرگذار، اداره کل دامپزشکی استان مازندران موفق شد برای نخستین بار امکان ترخیص فرآورده‌های خام دامی وارداتی را مستقیماً در داخل استان فراهم کند؛ اقدامی که نقش مهمی در تسریع فرآیند تولید و افزایش صادرات محصولات نهایی از جمله کنسرو ماهی ایفا می‌کند.

تازه های بازار ایران و جهان
تغییر در ترکیب هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران؛

شهاب ناصری جایگزین مجتبی صفایی شد

چهارصد و هجدهمین جلسه هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران با حضور اعضا برگزار شد و در این نشست، تغییر مهمی در ترکیب هیأت رئیسه به تصویب رسید.

عضو کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران:

افزایش نرخ نان همچنان کفاف هزینه‌های نانوایان را نمی‌دهد

عضو کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران، در رابطه با افزایش قیمت‌ نان گفت: اگرچه امسال افزایشی در قیمت نان ایجاد شده است اما همچنان کفاف هزینه‌های نانوایان (با توجه به هزینه حق بیمه و اجاره ملک) را نمی‌دهد.