اخبار صنفی مازندران
پنج آتش‌نشان در عملیات اطفای حریق مصدوم شدند؛

مهار آتش‌سوزی گسترده در واحدهای تجاری جاده بابل

آتش‌سوزی گسترده در چند واحد تجاری واقع در جاده بابل به قائم‌شهر، با حضور ۴۰ آتش‌نشان از بابل و شهرهای همجوار مهار شد؛ این حادثه علاوه بر خسارات مالی، منجر به مصدومیت پنج آتش‌نشان نیز گردید.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری مازندران:

عرضه بالاتر از قیمت مصوب تخلف است/تشدید برخورد با اغتشاش‌گران بازار مرغ

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری مازندران، با اشاره به دستور صریح استاندار مبنی بر خط قرمز بودن سفره مردم، اعلام کرد: فرمانداران استان موظف به برخورد قاطع با عوامل اغتشاش در بازار مرغ شده‌اند و هرگونه گران‌فروشی یا خروج بی‌رویه مرغ، با پیگیری قضایی و اقدامات اداری روبرو خواهد شد.

تازه های بازار ایران و جهان
معاون اول رئیس‌جمهور در آیین روز ملی اصناف:

اعتماد به اصناف راهبرد دولت باشد

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین روز ملی اصناف با اشاره به اینکه اتاق اصناف ایران یکی از بزرگترین تشکل‌های مردمی در ۶۰ سال گذشته همواره خوش درخشیده است، گفت: دانشگاه‌ و بازاریان در روند نهضت و جنبش انقلاب نقش کلیدی داشتند.

وزیر صمت در آیین روز ملی اصناف:

ماموریت دولت در حمایت از کسب و کارهای خرد /شهرک‌های صنفی توسعه پیدا کند

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که در برنامه هفتم پیشرفت برای نخستین بار به صورت روشن به دولت ماموریت داده شده تا از کسب و کارهای خرد حمایت کند و این وزارتخانه حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را به عنوان یک وظیفه دنبال می‌کند.