مهماننوازی مازندران از دیر باز شهره عام و خاص داشته و دارد، اما این خصلت پسندیده مصداق برونی برای پرندگان مهاجری که این استان را زیستگاهی برای خود انتخاب میکنند،ندارد. آری، مهمان کشی رسم ما نیست، بیاییم ورسم و نام دیاری که در جهان به مهماننوازی شهره است، با دانهها و دامهای فریبنده، لکهدار نکنیم.معضل شکار پرندگان در فصل ورود پرندگان به استان همواره مورد انتقاد بوده است.
در سیلاب اخیر، همه از سیل گفتیم و در دادگاه غیرمنصفانه خود هر روز، دهها بار سیل را مقصر خسارات اخیر در مازندران دانستیم؛ غافل از آنکه این ما بودیم که با صدور مجوز و همچنین ساختوساز در حریمش، زمینه خسارات این چنینی را فراهم آوردیم. آری، سیل آمد و هر آنچه که با کوتاهی و سهلانگاری ما در بسترش ساخته بودیم با خود برد و این نتیجه تجاوز به حریم طبیعی و قانونی رودخانه است. آری، این ما بودیم که به آرامش رودخانه اعتماد کردیم و هشدارها را جدی نگرفتیم، سیلاب مقصر نیست...
کارخانه زباله سوز مرکز استان که مدتها است در حال درجا زدن است و مسئولان ظرفیت 450 تنی آن را در برابر روند ساخت لاکپشتی و تخلف در وعدههای چند ده باره اتمام ساخت آن بولد میکنند؛ حالا حالاها به پایان نخواهد رسید و گویا همت و عزم جزمی هم پشت این ماجرا نیست. انتظار بیش از یک دههای مردم نجیب و صبور استان برای ساخت کارخانههای زبالهسوز در استان برای حل بحران بی شاخ و دم زباله که هر ساله چون خورهای شوم به جان طبیعت بکر این دیار افتاده، بی نتیجه است.
افزایش قیمت گوجه و به دنبال آن فرآوردههای آن، بیش از آن که معلول میزان تولید و کمبود محصول در بازار باشد، متاثر از عدم مدیریت در تنظیم بازار، نظارت و کنترل قیمتها و برنامهریزی برای روزهای بحرانی است؛ امری که همواره پس از وقوع، به ذهن مسئولان متولی مخاطره میکند و در دستور کار قرار میگیرد؛ گویی استراتژی نوشدارو پس از مرگ سهراب یک استراتژی مشترک میان غالب مدیران است!
دنیا معتمدی دختری 6 ساله که در یک سانحه آتشسوزی پدر، مادرش یعنی تمام دنیایش را از دست داد و خودش نیز در این سانحه دچار سوختگی نزدیک به 50 درصدی شد.حضور و کمک یکایک ما به ویژه مسئولان استانی یک تکلیف است که میشود آن را "پروژه مهربانی"نام نهاد؛ پروژهای که با حضور چند تن از مسئولان استانی و شهری آغاز شده است و خیلی از مدیران هنوز ورود پیدا نکردهاند!
استاندار مازندران گفت: همزمان با هفته دولت 545 پروژه با اعتباری بیش از 4192 میلیارد تومان در مازندران مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و کلنگ 27 پروژه با اعتباری بیش از 286 میلیارد تومان به زمین زده خواهد شد.
به دلیل نبود و کمبود گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی، عدم ترخیص از گمرک و انبار شرکتها و در نهایت افزایش نجومی قیمتها در این بازار، غالب فعالان این صنف در سراسر کشور در آستانه ورشکستگی و تعطیلی واحدهای کسبی خود قرار دارند.
صنعت مرغداری از جمله بزرگترین صنایع بخش خصوصی در اشتغال زایی به شمار میرود که نباید برخی از سود و منفعتها، این صنعت را به ورطه ورشكستگی بکشاند؛ چرا كه با ورشكستگی این صنعت، خیل عظیمی از مردم بیكار شده و بر مشكلات اشتغال نیز در كشور افزوده می شود.از سویی دیگر شرایط تولید، افزایش نهادههای دامی، نوسانات ارزی، بیماریهای طیور و برخی عوامل دیگر باعث شد تا تولیدات مرغداران بر روی زمین بماند و دچار ضرر و زیان هنگفتی شوند.
بازار موبایل ایران طی چندین ماه گذشته شرایط فوقالعاده بدی را تجربه کرده است و هر روز شاهد افزایش قیمت گوشی هستیم. بهنظر میرسد انحصاری و محدود بودن تعداد شرکتهای واردکننده برخی از برندهای گوشیهای همراه و ضعف دستگاههای نظارتی بر کنترل شرکتهای واردکننده از مهمترین دلایل گرانی حال حاضر بازار موبایل در کشور است که این روزها در سطح بازار بهنام نوسانات ارزی تمام شده است.
با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به نام "حمایت از کالای ایرانی" از آنجا که درصد بسیار زیادی از فعالیتهای اقتصاد خرد در تعامل با اصناف بوده مطمئناً بازاریان زحمتکش در این سال تمام سعی و تلاش خود را در جهت تحقق این حماسه به کار خواهند بست.
"پور" ها که یکیشان در مهر 92 و دیگری در اسفند همان سال بر کرسی ریاست سازمان صنعت و جهاد تکیه زدند، نزدیک به نیم دهه فرصت داشتند برای نشان دادن تواناییها، ایدهها، برنامهها و عملیاتیکردن آن اقدام کنند، فرصتی که شاید نصیب خیلیها نشد. هرچند، چند سالی است که حرف از تغییر این دو مدیر در محافل و مردم بود، اما این روزها، افزایش قدرت گمانهزنیها، "پور"ها را روی لبه تیغ قرار داده است!
با حفر 6 حلقه چاه عمیق کشاورزی، 400 هکتار از شالیزارهای تحت استرس خشکسالی در شهرستان میاندورود نجات یافت؛ اما این در حالیاست که به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، 14 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان تحت استرس شدید آبی قرار دارند.
روزهای سال جدید یکی پس از دیگری گذشت و امروز که نوزدهمین روز آن را سپری میکنیم خبری از توقف و کاهش دلار نیست که هیچ، فعالان بازار طلا سیر صعودی طلا را ادامهدار توصیف کردهاند. عوامل زیادی در کنار ناتوانی دولت در مهار قیمت ارز دست بهدست هم دادهاند تا اینگونه طلا در بازار کشور طغیان کند، ناتوانی که با ادامه روند آن در سالجاری، بیشک تبعات ناخوشایندی را در بخشهای کلان اقتصادی گرفته تا کف بازار در پی دارد.