اسماعیل هادی نژاد صبح امروز در گفتگو با مازند اصناف گفت : با توجه به موثر بودن شن و ماسه در قسمت اصلی یک سازه ساختمانی به جهت رعایت کیفیت و کمیت و همچنین قیمت تمام شده آن، نظارت بر این گونه واحدها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ضمن اشاره به نظارت، کنترل و حمایت از واحدهای تولیدی شن و ماسه در ساری افزود: با بررسی های میدانی صورت گرفته از این واحدها، مشکلات،موانع و انتظارات آنان در حال رسیدگی می باشد.
هادی نژاد عمده ترین مشکل این واحدها را طولانی شدن مدت صدور مجوز عنوان کرد و افزود: با تشکیل کارگروه مشخص می توان در پاسخ استعلام ها از دستگاههای مربوطه تسریع نمود.
وی در بخش دیگری از این گفتگو فرسودگی و قدیمی بودن دستگاههای شن و ماسه و عدم تخصیص تسهیلات ویژه بانکی را از دیگر مشکلات این واحدها برشمرد.
هادی نژاد تصریح کرد: در راستای افزایش بهره وری، می توان تمهیداتی اندیشید تا در محل تولید شن و ماسه، بتن های آماده را تولید نمود تا موجب کاهش قیمت محصول گردد.
وی در خاتمه افزود: با توجه به اینکه بهترین شن و ماسه در کوههای بالادستی استان واقع شده است، می توان از طریق راه آهن، شن و ماسه تولیدی را با قیمت مناسب و هزینه بسیار اندک به دست مصرف کننده رساند.
گفتنی است شهرستان ساری دارای 13 واحد تولیدی شن و ماسه است که یک واحد آن غیر فعال می باشد.
انتهای پیام/
اویس فلاح
ارسال دیدگاه