رحمان دیانت صبح امروز در گفتگو با مازند اصناف در خصوص مشکلات گریبان گیر حال حاضر بازار رایانه در مازندران گفت: مشکلات عمده ی ما در سه موضوع قابل توجه بیشتری است. اما تداخل صنفی دیگر صنوف با فعالیت های صنف رایانه بزرگترین مشکل حال حاضر ماست.
وی افزود: تداخل صنفی مشکلی است که نه تنها دامن گیر تمام واحد ها و رسته ها در استان شده بلکه در سطح کشور نیز شایع شده است.برای نمونه فروش تبلت های 5 اینچ سیم کارت خور جزو کالاهایی است که بجهت استفاده بعنوان موبایل در واحد های صنفی موبایل فروشان عرضه میشود اما تبلت های 10 اینچ موجود در بازار که یا سیم کارت خور نیستند و یا اگر هم که هستند بجهت استفاده از اینترنت طراحی شده است جزو اقلام قابل عرضه در اتحادیه رایانه است که متاسفانه در اکثر واحدهای صنفی اتحادیه موبایل فروشان بفروش می رسد.
عضو کمیسیون فنی نظام صنفی رایانه ای مازندران در ادامه تصریح کرد: مواردی از این دست بسیار است. مثل فروش لپ تاپ؛ نرم افزارها؛لوازم جانبی و ... که از عکاسی ها گرفته تا موبایل فروشی ها انجام می پذیرد.
نائب رئیس اتحادیه ی رایانه مرکز مازندران ر ادامه سخنانش گفت: دومین مشکل عمده ما عدم سریع اقدامات قانونی اتاق اصناف در پلمپ یا برخورد با واحد های صنفی متخلف است. بارها پیش امده که واحد بازرسی ما پس از بازدید از واحد های صنفی سطح شهر نامه ای را جهت پلمپ یا صدور اخطاریه به اتاق اصناف مرکز استان ارسال نموده اما زمان ترتیب اثر دهی و پاسخ از سوی اتاق اصناف حکایت نوش دارو پس از مرگ سهراب می شود.
عضو کمیسیون فنی اتحادیه رایانه مرکز استان سومین مشکل عمده این اتحادیه را عدم رعایت قانون از سوی خود اعضای این اتحادیه برشمرد و گفت: فروش اقلام و لوازم جانبی برخی اعضا برخلاف رسته صدور جواز کسبی شان مشکلات زیادی را برایمان خلق کرده است. بطور مثال یک متصدی کافی نت تعمیرات رایانه انجام می دهد و یا بفروش لپ تاپ مبادرت می ورزد.
دیانت در خاتمه ضمن اشاره به راکد بودن بازار رایانه در مرکز استان گفت : در حال حاضر با افزایش هزینه های جاری چون : لوازم مورد نیاز تعمیرات فنی رایانه، هزینه های برق،آب،گاز و تلفن ،مالیات بر ارزش افزوده از یک سو و همچنین رشد 5 تا 6 درصدی نرخ انواع لپ تاپ ها و لوازم جانبی رایانه از سوی دیگر موجب شده تا ضمن کاهش فروش از درآمدها نیز کاسته شود.
انتهای پیام /
حسن قربان زاده
ارسال دیدگاه