جذب سرمایه‌گذار خارجی و داخلی در حوزه انرژی
عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد:

جذب سرمایه‌گذار خارجی و داخلی در حوزه انرژی

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران از پیگیری ویژه اتاق بازرگانی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی در حوزه انرژی خبر داد.

به گزارش مازنداصناف، عبدالله مهاجر در مراسم بزرگداشت استانی روز جهانی کارگر در ساری، با تأکید بر اهمیت وحدت و هم‌افزایی میان دولت، کارفرما و کارگر اظهار کرد: مسائل و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی کشور وجود دارد، با تدبیر، همکاری و نگاه منطقی و برنامه‌محور قابل حل است.

وی با اشاره به حادثه تلخ رخ‌داده در بندرعباس، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان و جامعه کارگری، از مدیریت صحیح برگزارکنندگان مراسم روز کارگر در مازندران که با رعایت شرایط عزاداری همراه شد، قدردانی کرد.

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه دغدغه رهبر معظم انقلاب در طول بیش از ۱۵ سال گذشته حول محور تولید و اقتصاد بوده است، افزود: نام‌گذاری سال‌ها با محوریت تولید و اقتصاد، نشان از اهمیت بالای این موضوع در منظومه فکری رهبری دارد.

مهاجر ادامه داد: کارگر و کارفرما دو رکن مکمل اقتصاد کشور هستند و باید با درک مشترک از وضعیت موجود، مسیر توسعه را هموار کنند.

وی با اشاره به افزایش ۴۵ درصدی حقوق در سال ۱۴۰۴ افزود: همه می‌دانند این افزایش به‌تنهایی نمی‌تواند کفایت زندگی کارگران را تأمین کند و حل این مشکل نیازمند رویکردی کلان و هماهنگ در سطح دولت و مجلس است.

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از نبود زیرساخت‌های پایدار در حوزه تولید گفت: در زمستان گاز نداریم و در تابستان با قطعی برق مواجه هستیم و این نشان‌دهنده نبود برنامه‌ریزی است و زمانی که دولت اعلام می‌کند ۲۰ هزار مگاوات کسری برق داریم، باید بر اساس آن سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها تعریف شود.

مهاجر با اشاره به پیگیری اتاق بازرگانی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی در حوزه انرژی، خاطرنشان کرد: برای جبران این کمبود، به ۲۰ میلیارد دلار سرمایه و حداقل دو سال زمان نیاز است و راه‌حل‌های مقطعی مانند نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت پایین، مشکل اصلی را حل نمی‌کند.

وی با تأکید بر لزوم گفت‌وگوی صادقانه با مردم افزود: حل مسائل اقتصادی نیازمند نگاه راهبردی و اقدامات هماهنگ میان دولت، مجلس و بخش خصوصی است.

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر نقش نظارتی دولت، تصریح کرد: دولت باید از تصدی‌گری فاصله بگیرد و با نظارت هوشمندانه، بستر را برای فعالیت سالم کارگر و کارفرما فراهم کند.

مهاجر گفت: اگر همدلی و هماهنگی میان ارکان سه‌گانه نظام، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برقرار شود، می‌توان امیدوار بود که ۸۰ درصد مشکلات تولید و اشتغال در کشور حل خواهد شد.

 
کارگر و کارفرما دو بال تولید ملی‌اند
 
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران نیز گفت: اگر به‌دنبال تحقق تولید ملی، شکوفایی اقتصادی و اجرای منویات رهبری هستیم، تنها راه آن وحدت کارگر و کارفرما و حمایت دلسوزانه دولت است.

نصرالله دریابیگی ضمن تسلیت به‌مناسبت حادثه اخیر در بندرعباس و تبریک این روز به جامعه کارگری و بازنشستگان، اظهار کرد: روز جهانی کارگر تنها یک مناسبت تشریفاتی نیست بلکه یادآور شجاعت، ایثار و مبارزات تاریخی کارگران جهان برای رسیدن به حقوق اولیه از جمله دستمزد عادلانه، امنیت شغلی و کرامت انسانی است.
 
وی خطاب به مسئولان گفت: پیام این روز باید به گوش استانداران، فرمانداران، وزرا، نمایندگان مجلس و مسئولان برسد؛ پیام روشن و صریح این است که به داد کارگر و کارفرما برسید. همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید کردند، «اگر حال کارگر خوب باشد، حال ملت ایران خوب خواهد بود.»
 
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با اشاره به تصویب افزایش ۴۵ درصدی حداقل دستمزد در سال ۱۴۰۴ افزود: اگرچه این اقدام قابل‌تقدیر است، اما فاصله آن با هزینه واقعی معیشت که خود دولت و شورای‌عالی کار آن را ۲۴ میلیون تومان برآورد کرده‌اند، بسیار زیاد است. این رقم بدون در نظر گرفتن هزینه‌هایی مانند مسکن، درمان و آموزش فرزندان تعیین شده و فقط کفاف حداقل‌های زندگی را می‌دهد.
 
وی مسئله امنیت شغلی را از دغدغه‌های جدی جامعه کارگری دانست و خاطرنشان کرد: ماده ۷ قانون کار و نحوه به‌کارگیری کارگران از طریق شرکت‌های خدماتی، نیازمند بازنگری اساسی است. تداوم این روند به زیان کارگران و نظام تولید است.
 
دریابیگی در پایان تأکید کرد: اگر به‌دنبال تحقق واقعی پیام مقام معظم رهبری در زمینه شکوفایی تولید هستیم، باید بدانیم که شکوفایی بدون عدالت، شکوفایی نیست و عدالت بدون تولید نیز کارآمد نخواهد بود. کارگر و کارفرما باید دو بال هم‌افزا برای رشد اقتصاد ملی باشند و این وحدت با همراهی دولت، تضمین‌کننده آینده‌ای روشن برای کشور است.

انتهای خبر/

ارسال دیدگاه