به گزارش مازند اصناف؛ عباس رمدانی در گفتوگو با خبرنگار ما با اعلام فعالیت بیش از 160 هزار واحدصنفی در استان خاطرنشان کرد: نزدیک به 145 هزار واحد صنفی از این تعداد دارای پرونده کسب و مابقی فاقد پروانه کسب هستند.
این عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز مازندران ادامه داد: طی ایام بیش از 60 روزه کرونا در مازندران، بیش از 700 میلیارد تومان خسارت به صنوف گوناگون فعال در استان وارد آمد.
رمدانی گفت: طی ایام کرونایی، جدا از 30 درصد صنوف مجاز به فعالیت که مشمول خبازیها و عرضه کنندگان اقلام اساسی نظیر فروشگاههای مواد غذایی بود، 70 درصد از بازار تعطیل بود و هم اکنون نیز با وجود از سر گرفته شدن بازار با رایت پروتکلهای بهداشتی، همچنان برخی از صنوف پرخطر تعطیل هستند.
وی ادامه داد: صنوفی نظیر آرایشگران، رستورانها و مشاغل صنفی پرخطر جزو بیشترین آسیب دیدگان صنفی متاثر از شیوع کرونا محسوب میشوند که با ورود کرونا، به کلی کسب و کارشان راکد و تعطیل شد.
نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران با اشاره به نشست جلسه روسای اتاق اصناف استان با استاندار بیان کرد: در این نشست، به موضوعات بسیار خوبی اشاره شد و هر یک از روسای اتاقهای اصناف استان به بیان مشکلات و مسائل صنفی شهرستانهای خود پرداختند.
رمدانی تاکید کرد: مهمترین موضوعات مطروحه در این نشست عبارت بود از نقش اصناف در ایام کرونا و همراهی و همگامی با دولت، تعطیلی 97 درصد از بازار در ایام پر ریسک و تمکین از تصمیمات جهت سلامت جامعه، درخواست تجدیدنظر در مهلت قانونی اظهارنامههای مالیاتی، بررسی میزان ضرر و زیان وارده به اصناف استان طی ایام کرونا، درخواست همکاری بانکها با اصناف در امهال اقساط به ویژه در خصوص چکهای برگشتی و وامهای مضاربه، درخواست مهلت به صنوف در خصوص پرداخت قبوض آب، برق و گاز، پیگیری آخرین وضعیت صنوف پرخطر، پیگیری و تعیین تکلیف روزبازارها، همکاری اداره کار و تامین اجتماعی در خصوص پرداخت حق بیمه کارگران واحدهای صنفی و همچنین تعیین منابع مالی در جهت استقرار واحدهای صنفی آلاینده در شهرکهای صنفی که از سوی روسای اتاقهای صنفی طرح و مطالبهگری شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه