لزوم راه‌اندازی سیستم نوبت‌دهی در واحدهای صنفی پرمراجعه/ متصدیان بارکد دریافتی را در مقابل دید همگان نصب کنند
معاون دانشگاه علوم پزشکي مازندران خبر داد

لزوم راه‌اندازی سیستم نوبت‌دهی در واحدهای صنفی پرمراجعه/ متصدیان بارکد دریافتی را در مقابل دید همگان نصب کنند

<p><span style="font-size: larger;">معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اعلام اینکه </span><span style="font-size: larger;">در واحدهای صنفی پرمراجعه مثل فروشگاه&zwnj;های زنجیره&zwnj;ای باید فضای کافی در اختیار مشتریان قرار گیرد، گفت: در صورت افزایش تعداد مراجعه کنندگان به این مراکز&nbsp; از سیتسم نوبت دهی استفاده شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حامد روحانی زاده در گفت و گویی در ارتباط با اقدامات انجام شده در استان مازندران برای مقابله با کرونا، اظهار کرد: اقدامات حمایتی همچنان در دستور کار است و مراقبت‌ها بر اساس برنامه ریزی انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه پروتکل اقدامات حمایتی از سالمندان و اطفال در حال اجرایی شدن است، افزود: واکسینانسیون اطفال در مراکز بهداشتی درمانی استان طبق روال انجام می‌شود و کنترل‌ها مراقبتی به قوت خویش باقی است.

رئیس مرکز بهداشت استان مازندران در ارتباط با اقداماتی که در گام دوم فاصله گذاری اجتماعی باید انجام شود، گفت: توصیه خروج کمتر از منزل همچنان به قوت خویش باقی است و صنوف باید موارد بهداشتی درمانی لازم را جدی بگیرند،خطر ابتلا به کرونا به قوت خویش باقی است.

روحانی زاده با اعلام اینکه استفاده از ماسک در مکان‌های سربسته همچنان باید مورد توجه باشد، افزود: شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون  و ضدعفونی و رفع آلودگی وسایل مورد استفاده روزمره به طور مستمر از توصیه‌ای است که افراد باید به آن پایبند باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی در رعایت فاصله یک و نیم تا دو متر با همدیگر، گفت: این حداقل فاصله درهنگام ملاقات و روبرو شدن افراد با همدیگر است.

وی با اعلام اینکه رعایت فاصله حداقلی در مراکز اداری و فروشگاهی نیز از مباحثی است که طبق برنامه فاصله گذاری اجتماعی باید جدی گرفته شود، گفت: همه تلاش‌ها برای قطع زنجیره ویروس کرونا باید بکار گرفته شود از جمله رعایت نکات بهداشتی با هدف قطع زنجیره انتقال کرونا  و اگر این روند ادامه داشته باشد ما می‌توانیم از سرایت آن به دیگر افراد جلوگیری کنیم.

روحانی زاده با اشاره به چالش‌های به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا در کشور، افزود: اگر مباحث بهداشتی به صورت جدی توسط مردم ، واحدهای صنفی و عمومی رعایت نشود منجر به ورود پیک دوم این بیماری می‌شود که رهایی از آن کار بسیار سختی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با آغاز به کار فعالیت کسب و بازاریان در استان، گفت: پروتکل‌های بهداشتی به آنها ابلاغ
شده است و  باید در سامانه ای که تعین شده ثبت نام و کد رهگیری تعیین شده را دریافت کنند و بارکد دریافتی را در مقابل دید همگان در واحد صنفی خود نصب نمایند.

وی خاطر نشان کرد: در بانک‌ها باید در اجرای پروتکل‌های بهداشتی دقت و نظارت بیشتری شود و مدیران بانک‌ها و متولیان امر در ساماندهی فضای کاملا بهداشتی برای مراجعات مردمی توجه نمایند.

روحانی زاده با اعلام اینکه در واحدهای صنفی پرمراجعه مثل فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید فضای کافی در اختیار مشتریان قرار گیرد، گفت: در صورت افزایش تعداد مراجعه کنندگان به این مراکز  از سیتسم نوبت دهی استفاده شود.

این مسئول ادامه داد: توصیه به خروج کمتر از منزل همچنان به قوت خویش باقی است و صنوف باید موارد بهداشتی درمانی لازم را جدی بگیرند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رعایت نکات بهداشتی و درمانی برای قطع زنجیره کرونا ویروس لازم است و اگر این روند ادامه داشته باشد ما می‌توانیم از سرایت آن به دیگر افراد جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه