به گزارش مازند اصناف؛ مرتضی هاشمپور رئیس سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران که طی روزهای گذشته خود را به عنوان یکی از کاندیداهای نمایندگی مجلس در استان معرفی کرده است؛ در جمع خبرنگاران گفت: اگر سرمایه بزرگ هماهنگی، همدلی و همسویی را بتوانیم در میان نمایندگان مجلس مازندران و حتی فراتر در میان نمایندگان استانهای شمالی به میزان قابل توجهی تقویت کنیم، مطالبات استانهای شمالی میتواند با سهولت بیشتری حلوفصل شود.
وی افزود: قطعا استان مازندران هم این قابلیت را دارد و باید بین نمایندگان منتخب آتی زمینههای این همدلی و هماهنگی و زمینههای مشارکت و همفکری را تقویت کنیم و اختلافات را به حداقل برسانیم تا اینکه همگرایی که راز توسعه و عمران و آبادانی مازندران است به آن دست پیدا کنیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حل مشکلات موجود در خصوص نساجی که سوت این کارخانه با تک تک خاطرات مردم این شهر عجین شده است باید از ریشه در ان جستوجو کرد و باید گفت که احداث این کارخانه از بدو به دلیل الگوی کشت پنبه در این منطقه و تلفیق کشاورزی و صنعت بوده است، اما در ادامه این الگو تغییر پیدا کرد و حالا دیگر پنبه نیست، کنف نیست، تا گونی بافی باشد.
هاشمپور با بیان اینکه باید در دهههای گذشته، طرحهای جایگزینی لحاظ میشد، تصریح کرد: همان طور که یک تولید نقطه تولد دارد، نقطه توفی هم دارد و باید با تولیدات جایگزین به نحو شایستهای، آسیب پذیریهای این حوزه را کم کنیم، به این حوزه توجه نشد و طرحهای جایگزین نیامد.
وی تاکید کرد: راهکار دیگر آن است که من و افراد مشابه من در قامت نمایندگان مجلس از دخالت مستقیم در این موضوع به شدت پرهیز کنند، نماینده مجلس نقشش، دخالتی نیست، نظارتی است؛ باید نظارت کند، حمایت کند و هدایت کند به سمت تولید و اگر دخالت صورت بگیرد، همانی میشود که است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نساجی هویت و شناسنامه قائمشهر است و باید احیا شود؛ اعلام کرد: باید متخصصان، کارشناسان و صاحبنظران خبره، تحصیلکرده و مجرب حوزه نساجی که حائز صلاحیت اظهارنظر در خصوص این موضوع هستند، ورود پیدا کنند؛ نماینده در کنار قرار گیرد و از سازمانهای صمت و مرتبط بخواهد پای کار بیایند و مشکلات فنی، تخصصی و مهندسی، مشکلات بیمهای، بانکی و مالیاتی و بازار مصرف و تولید و موانع موجود را احصا کند و به عنوان یک پشتیبان برای دستگاههای متولی کار را به جلو ببرد و از دخالت مستقیم پرهیز کند.
این رئیس پیشین سازمان صمت مازندران و مدیر شهرکهای صنعتی استان با بیان اینکه الویت کاری خود را در صورت جلب اعتماد مردم روی سه حوزه صنعت، معدن و تجارت معطوف خواهم ساخت؛ گفت: در این حوزه دو گروه داریم، گروه محرمان و گروه نامحرمان؛ کسانی به اشتباه امدند و اهلیت و صلاحیت نداشتند و واحدی را راه انداختند که نه توجیه دارد، نه تولید و نه بازار؛ او حق ندارد اختیارات دستگاههای اجرایی را برای خود مصادره کنند اما کسانی که اهلیت دارند که اولین راهکار حفظ و احیای واحدهای موجود با کارگروههای شهرستانی و استانی است و دومین راهکار احصا اطلاعات ضروری در خصوص آمایش سرزمینی، اراضی فاقد مشکلات زیستی و منابع طبیعی، ظرفیتهای استانی در بخشهای بومی، گردشگری، صنعتی و غیره تا با اشرافیت به سراغ مشکلات برویم.
هاشمپور با بیان اینکه با حمایت از صنایع خرد و کوچک به جنگ با بیکاری میرویم و اینگونه بیکاری را تعدیل میکنیم؛ عنوان کرد: بیکاری موجودی زنده است و از بین نمیرود؛ چرا که تا جمعی از بیکاران مشغول به کار میشوند جمعی تازه به خیل بیکاران افزوده میشوند؛ لذا میتوانیم نهضت صنایع خرد و کوچک را در استان آغاز کنیم و بیکاری را تعدیل کنیم.
وی یادآور شد: باید برای سرمایهگذرای رغبت ایجاد کنیم، باید معافیت مالیاتی به درصد سرمایهگذرای لحاظ کنیم، باید لکههای واگذاری را شناسایی کنیم و باید طرحهای اشتغالزا با توجیه اقتصادی را احصا و به مرحله اجرا بگذرایم تا رونق در این بخش ایجاد کنیم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گاه دستگاههای اجرایی مزاحم سرمایهگذار هستند؛ اذعان کرد: در ادبیات علم اقتصاد، سرمایهگذار همچون پرندهای است که هر کجا آبودان و امنیت ببیند فرود میآید و هر کجا نباشد به پرواز در میآید.
هاشمپور در پایان گفت: لازم نیست برای جذب سرمایهگذار با حرفهای رنگارنگ بگوییم برای شما فرش قرمز پهن میکنیم بلکه سرمایهگذار میگوید زیر گوش من بزن اما مزاحم من نشو و برای من امنیت ایجاد کن.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه