به گزارش مازند اصناف؛ عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو با خبرنگار ما، با اشاره به گرانی اجناس و کالاها در ماه رمضان و عدم نظارت دولت در این خصوص، گفت: متأسفانه در مسائل مهم و جزئی در کشور برنامه نداریم. این در حالی است که در نوروز سال جاری تحقیق مشترک را با چند حقوقدان بینالمللی انجام دادیم.
وی درباره جزئیات این تحقیق گفت: بررسی کردیم که آیا در دنیا کشوری مثل ایران وجود دارد که هنگام بررسی و تنظیم بودجه چانهزنیها برای افزایش ارقام بخشهای مختلف آن وجود داشته باشد؟ که نتایج جالبی داشت و مشخص شد که فقط در ایران چنین رویهای وجود دارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: هنگام برداشت گندم بذرهای مختلفی درباره قیمت خرید تضمینی آن وجود دارد و زمان نهایی شدن نرخ حقوق و دستمزد هم جنگهای رسانهای زیادی در این خصوص وجود دارد.
یوسفیان ملا تصریح کرد: مسئولین کشور با شنیدن گرانی برخی اجناس و کالاها باید بلافاصله تشکیل جلسه داده و شورای تأمین شهرستان و استان نشست برپا کند و این موضوع را بررسی کرده و از مقامات مافوق خود کسب تکلیف کنند. این در حالی است که متأسفانه ما برنامهای را در این خصوص نداشته و برنامهریزی لازم را نداریم.
نماینده مردم آمل در مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه هر روز یک موضوع بیخود و بیجهت در کشور مطرح میشود و آیندهنگری را از کشور میگیرد.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان مردم به سمت استفاده بیشتر از خرما میروند در حالی که دولت و وزارتخانههای آن هیچ برنامهای درباره خرید این محصول و تنظیم بازار آن ندارند.به گزارش فارس، ضمن اینکه مطمئن باشید در تأمین نیازمندیهای دیگر هم پس از ماه رمضان چون برنامهای را از قبل نداریم نمیتوانیم کاری را پیش ببریم.
یوسفیان ملا اظهار داشت: باید با برنامهریزیهای لازم کمبودهای بازار از هفتهها و ماههای قبل برطرف شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه مقادیر بسیار زیادی گوشت به کشور وارد شد که بیش از نیازمندیهای سالهای گذشتهمان بود اما قیمت گوشت همان 90 هزار تومان باقی ماند و نتوانستیم قیمت را بشکنیم. در حالی که دولت میتوانست با استفاده از ظرفیت نهادهای نظارتی این کار را به راحتی انجام دهد.
وی با بیان اینکه دشمن بیکار ننشسته و به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی است، به همین جهت باید مدیران و مسئولین در تمامی بخشها تعاریف مشخصی را داشته باشد.
یوسفیان ملا با بیان اینکه امکانات در کشور زیاد است و ریالی از درآمدهای کشور بر اثر تحریمها کم نشده است، گفت: درآمدهای داخلی کشورمان به هیچ وجه تحت تأثیر تحریمها نبوده و نخواهد بود این در حالی است که ما 90 هزار میلیارد تومان مطالبات وزارت اقتصاد از مالیاتهای معوق و فرارهای مالیاتی است که با آن میتوان کشور را اداره کرد.
وی با بیان اینکه مالیاتهای معوق نزدیک به بودجه عمرانی کشور است و دو برابر یارانه پرداختی ماهیانه به مردم است، گفت: متأسفانه مسئولین و مدیران در این خصوص برنامهریزی لازم را ندارند و به جای گران کردن بنزین میتوانستند به سمت وصول این مالیاتها بروند. البته باید اذعان کنیم که دولت در حال حاضر هم تنبل است و هم بیبرنامه. /فارس
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه