به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، سیدحسین اسلامی در جلسه شورای کشاورزی آمل که در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه بیشترین میزان خسارات در سال گذشته به کشاورزان و باغات آمل وارد شد، اظهار کرد: زمین آنچنانی برای پرورش میوه باقی نمانده و در سال گذشته 200 هکتار از باغات آمل به اراضی کشاورزی تبدیل شدهاند.
وی با اشاره به اینکه ساخت ویلا به بهانه انبار روبه افزایش است، افزود: چیزی به نام خانه باغ نداریم اما تبدیل به معضلی شده است.
رئیس جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه مجوز ساخت انبار 60 متری میدهیم اما تبدیل به ویلای چندصدمتری میشود، گفت: حجم پروندههای قضایی در این حوزه بالاست اما توان مالی اجرای آن را نداریم و بازه زمانی طولانی رسیدگی پرونده هم از دیگر مشکلات پیشرو است.
اسلامی با اشاره به اینکه اکثر کشاورزان خود انبار برای ذخیرهسازی دارند، متذکر شد: شهرهای همجوار آمل در زمینه باغداری از این شهرستان پیشرفتهتر هستند اما تناژ عملکرد باغداران آمل چشمگیر است.
وی با بیان اینکه دولت باید نگاه ویژهای به کشاورزان در بحث وامهای اشتغال داشته باشد، تصریح کرد: باید با سرمایهگذاری در زمینهایی که دست خورده، زمینه رشد کشاورزی در دیگر مناطق مستعد را هم فراهم کرد و پرورش داد.
رئیس جهادکشاورزی آمل خاطرنشان کرد: 567 نفر در طرح کاریابی ثبتنام کردند و 10 میلیارد تومان هم تسهیلات تا به حال پرداخت شده است.
این مسئول با بیان اینکه در کشت اول 37 هزار هکتار زیر کشت رفت و 28 هزار هکتار در کشت دوم برداشت شد، بیان کرد: کشاورزان آمل از رودخانه هراز و چاههای سطحی استفاده میکنند و چاه عمیق کم داریم.
اسلامی در پایان با عنوان اینکه بارها با ارسال نامه به وزیر از حق کشاورزان دفاع کردیم، یادآور شد: اگر در دو سه سال اخیر وضعیت معیشتی کشاورزان تغییر نمیکرد همین مقدار زمین کشاورزی هم نداشتیم.
ارسال دیدگاه