به گزارش مازند اصناف محمد اسلامی امروز در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مازندران که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین وظیفه این شورا شناسایی موانع، سادهسازی، حذف مقررات قوانینی بوده که مزاحم هستند تا بتواند نظام کسب و کار و مالی را ارتقا دهد.
وی با اشاره مصوبههای قوی دولت در این بخش افزود: باید در جلسات مصداقی و دقیق صحبت کنیم اگر مشکل مربوط به بانکها است باید بهصورت مشخص به آن پرداخته شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه طرح موضوعی مسائل برای رفع موانع کارسازتر است، افزود: پیمانکار موتور محرک سازندگی است و اگر از لحاظ گردش مالی دچار رکود شود، یعنی پیشرفت استان فلج شده است.
این مسؤول با اشاره به اینکه پیمانکار برای ما مهم است و باید حمایت شود، یادآور شد: اگر در بخش صنعت و یا کشاورزی، عمران و آبادی بخواهد اتفاق بیفتد باید زیرساخت فراهم شود و این زیرساخت توسط پیمانکار فراهم میشود.
اسلامی با بیان اینکه باید بدانیم توانمندسازی دولت و ملت به هم آمیخته شده است، عنوان کرد: باید از ظرفیتهای قانونی استفاده کرد از افرادی که کار میکنند حمایت میکنیم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه برای پیشرفت باید منسجم باشیم، بیان کرد: حرکتمان به صورتی باشد که پیشرفت سازندگی اتفاق بیفتد.
این مسؤول با بیان اینکه باید به دنبال ظرفیتسازی لازم برای برطرف کردن حلقههای مفقوده توسعه در استان هستم، تأکید کرد: در مازندران نباید رکود، رنج و عذاب بیکاری و فقر وجود داشته باشد، باید رونق وجود داشته باشد.
اسلامی با بیان اینکه بحث شرکتهای دانشبنیان، فنآوری اطلاعات و ICT میتواند سهم زیادی در اشتغال استان داشته باشد، ادامه داد: باید موانعی که وجود دارد در کارگروه تخصصی بررسی و خلاهای قانونی، بخشنامهها و مقررات اصلاح کنیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه باید به فساد اداری خاتمه دهیم، افزود: سلامت اداری را حاکم کنیم و همه باید به وظایف خود آگاه شوند.
این مسؤول افزود: رقابتپذیری مستلزم کیفیت و قیمت تمام شده و ماندگار است، باید با هم یکپارچه شویم و برند مازندران را توسعه دهیم.
اسلامی با اشاره به بحث نقدینگی و سرمایه در گردش خاطرنشان کرد: نوع سهام و ساختار مالی شرکتها را شفاف کرده و فعالیتهای اقتصادی در بورس و فرابورس برویم و از بازار سرمایه استفاده کنیم.
وی در پایان در ارتباط با صادرات کیوی در استان اظهار کرد: 180 هزار تن کیوی در مازندران تولید شده که 56 هزار تن معادل 30 درصد صادر شده است.
مرجع: فارس
ارسال دیدگاه