به گزارش مازند اصناف یاسر جعفری امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، با اشاره به اینکه شهرستان گلوگاه، شرقیترین شهرستان و ورودی مازندران است و دارای توانمندیهای بالقوه در گردشگری است، گفت: شهرستان گلوگاه چند ظرفیت گردشگری را با هم در اختیار دارد و ظرفیتهای این شهرستان در کوهستان، جنگل، دشت، تالاب بینالمللی میانکاله کمتر دیدهشد.
وی با اشاره به اینکه گردشگران و سرمایهگذاران به شهرستان گلوگاه هدایت نمیشوند و مناظر طبیعی گلوگاه، بکر و دستنخورده است، افزود: منطقه گردشگری «توسکاچشمه» درجه دمای مناسب در گرما و سرما دارد و توانمندیهای تالاب بینالمللی میانکاله ندیده گرفته شد و ظرفیت گردشگری پرندهنگری هم میتواند مورد توجه باشد.
معاون فرماندار گلوگاه با بیان اینکه مجتمع رفاهی آبادگران از ۱۲ سال پیش آغاز شد در فضای ۱۰۰ هکتاری، 2 هزار واحد اقامتی را بسازند و تعدادی از واحدهای آن ساخته شد، خاطرنشانکرد: مجتمع رفاهی آبادگران دارای مشکلات مختلف است که در حال پیگیری برای حل آن هستیم و جلسات متعدد و پیگیری های مختلف انجام شده است و انتظار داریم تا بودجه ۱۳ میلیارد تومانی که از صندوق توسعه ملی مصوب شد داده شود و ساخت آن باعث تحول در گردشگری شرق مازندران است.
این مسؤول با اعلام اینکه ستاد اسکان، چادرخوابی و خانهمسافرها هم اگر چه به اقتصاد خانواده کمک میکنند اما به اقتصاد صنعت گردشگری ضربه میزند، اظهار کرد: از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین گذشته حدود یک هزار و 500 نفر به مراکز اقامتی ما آمدهاند که ناچیز است، گلوگاه محل تلاقی استانهای مازندران، سمنان گلستان است و در مسیر کریدور شمال جنوب قرار دارد که بیانگر توانمندی گردشگری آن است.
جعفری با اشاره به اینکه مجتمع آبادگران ۶۶۰ شغل مستقیم ایجاد میکند و منطقه توسکاچشمه دارای توانمندی گردشگری است که باید مورد توجه باشد، افزود: آب دریای خزر در گلوگاه دچار پسروی شد و ساحل گلوگاه از امنتر ین سواحل است و گزارش غرقی نداشتیم که انتظار میرود با پسروی آب ساحلی خزر برنامهریزی برای ایجاد دریاچههای مصنوعی یا سایر طرحها اجرایی شود.
وی به پیشبرد گردشگری در شهرستان گلوگاه اشاره کرد و گفت: مجتمعهای اقامتی زیادی متعلق به دولت است که به اهداف گردشگری صدمه میزند و هنگامی که بخش خصوصی حوزه گردشگری هزینه میکنند باید حمایت شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه