لزوم تجاری‌سازی و تولید محتوا در حوزه IT  در مازندران
اختصاصي/ مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مازندران مطرح کرد

لزوم تجاری‌سازی و تولید محتوا در حوزه IT در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در مراسم افتتاح دفتر سازمان نظام صنفی رایانه&zwnj;ای استان و همچنین برگزاری سیزدهمین اجلاس عمومی این سازمان گفت: تجاری&zwnj;سازی محتوا بسیار مهم است و باید سیستم نگارش و فعالیت سازمان نظام صنفی رایانه&zwnj;ای مازندران به سمت اپلیکیشن و آپ و تولید محتوای نرم&zwnj;افزاری حرکت کند و ما هم از این حرکت حمایت و آن&zwnj;را تبدیل به سرمایه و درآمد می&zwnj;کنیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف یداله طهماسبی پیش از ظهر امروز در سیزدهمین مجمع عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران گفت: در حوزه زیرساخت‌های استان، همه باید با وضعیت موجود حرکت کنیم و حرکت ما هم باید با توجه به زیرساخت‌ها تنظیم شود.
وی با اعلام این مطلب افزود: تاکنون یک‌میلیارد و 160 میلیون تومان هزینه زیرساختی در استان داشتیم که از این حیث، رتبه دوم کشور را پس از تهران داریم و به لحاظ ضریب نفوذ اینترنت نیز جزو سه استان برتر کشور هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران اظهار کرد: در استان مازندران 7 میلیون و 700 هزار سیم‌کارت موجود تحت پوشش قرار دارد که بیش از 4 میلیون آن فعال است که در مقایسه با جمعیت 3 میلیون و 200 هزار نفری استان یعنی همه مردم مازندران صاحب موبایل هستند و حتی سیم‌کارت اضافه نیز دارند.
طهماسبی اضافه کرد: از این میزان، بیش از دومیلیون و 200 هزار نفر در استان از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند که طی تحقیقی، بیش از 70 درصد آنان را جوانان مازندران به‌خود اختصاص می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: در تمام شهرهای مازندران سیم‌کارت‌های نسل 3 راه‌اندازی شد و در صدد هستیم تا پایان سال‌جاری، نسل چهار را نیز در استان پوشش دهیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران با بیان اینکه در حال توسعه زیرساخت‌های استان هستیم؛ عنوان کرد: در حال حاضر تعداد 68 سایت آماده داریم که به‌دلیل عدم همکاری و سنگ‌اندازی برخی دستگاه‌ها، قادر به راه‌اندازی نیستیم و ما با تمام این مشکلات، دست‌وپنجه نرم می‌کنیم و تمام تلاشمان در توسعه این بخش است.
طهماسبی در ادامه با بیان اینکه برنامه بعدی ما برنامه توسعه ارتباطی روستایی است؛ عنوان کرد: تعداد 3 هزار و 621 روستا در مازندران داریم که یک‌هزا رو 600 روستا، وای‌فای دارند. وضعیت ما بد نیست اما از این ظرفیت هم مطلوب استفاده نمی‌کنیم.
وی با بیان اینکه مردم ما دنبال اینترنت همراه هستند، بیان کرد: ما سعی داریم اینترنت نسل 3 و 4 را وارد سیستم روستایی کنیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران با اشاره به اینکه طی شش‌ماهه سال‌جاری 28 درصد کسب‌وکار اینترنتی در مازندران به‌وجود آمده است؛ اذعان کرد: اگر هر کسب‌وکار اینترنتی برای 5 نفر ایجاد اشتغال کرده باشد؛ حاکی از اشتغال برای 800 نفر است که باتوجه به رکود در سایر بخش‌های کشاورزی، صنعت و غیره، آمار قابل توجهی است که جا برای کار وجود دارد.
طهماسبی با بیان اینکه ما به‌دنبال بهره‌گیری از ظرفیت کشوری برای کسب درآمد برای فعالان این حوزه هستیم؛ تصریح کرد: تجاری‌سازی محتوا بسیار مهم است و باید سیستم نگارش و فعالیت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران به سمت اپلیکیشن و آپ و تولید محتوای نرم‌افزاری حرکت کند و ما هم از این حرکت حمایت و آن‌را تبدیل به سرمایه و درآمد می‌کنیم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه استانداری با 18 شرکت تهران در حوزه IT متذکر شد: سعی ما به استفاده و بهره از نیروهای بومی فعال در این حوزه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در پایان با اشاره به فعالیت مطلوب بخش خصوص در حوزه صنعت و کشاورزی، اذعان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز باید همین‌گونه عمل کند و تعامل خود را در حوزه IT  با استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان گسترش دهد.

 

افتتاح دفتر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در مازندران

عباس رمدانی رئیس دوره چهارم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران نیز گفت: سیزدهمین مجمع عمومی سازمان نصر مازندران همزمان با سراسر کشور امروز 23 آذرماه برگزار می‌شود.

وی افزود: همزمان با برگزاری این مجمع عمومی، دفتر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران نیز افتتاح شد که این مکان توسط اعضا و برخی پیشکسوتان خریداری شد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران یکی از مشکلات پیش‌رو این سازمان را نبود مرکز سایت نمایشگاهی در مرکز استان برشمرد و تصریح کرد: علی‌رغم اینکه سایت نمایشکاهی بین‌المللی در هر استانی در مرکز استان واقع شده است اما عدم تحقق این موضوع در مازندران، ما را با برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی با مشکل مواجه کرده است.

رمدانی اظهار کرد: از دیگر چالش‌های پیش‌رو، عدم الزام عضویت فعالان حوزه IT  در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است.

وی اضافه کرد: تغییر نوع و فضای کسب‌وکار از دیگر مواردی است که باید مطابق روز در آن ورود پیدا کنیم.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مازندران در پایان با بیان اینکه فعالیت این مجموعه ذاتا صنفی و تخصصی است؛ متذکر شد: تیپ کاری این نظام هرچند همانند نظام‌های دیگر است اما به‌دلیل حضور فعالان صنفی و کسبی در رأس این مجموعه و از آن‌سو حضور مدیران و مسئولان کشوری در رأس نظام‌های دیگر، کار برای برخورداری از امتیازات و فعالیت گسترده و توسعه آن، کمی با چالش‌های متفاوت و بیشتری مواجه است.

 

انتهای پیام/

 

 


ارسال دیدگاه