حجتالاسلام ناصر شکریان در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف در خصوص بازار و بانکداری اسلامی اظهار کرد: انتظار از مسئولان است که تذکر و نصایحی که مراجع در مورد بانکداری اسلامی و برخی موارد خلاف احکام اسلامی نظیر جرایم تأخیر میدهند را در صدد مرتفعسازی آن اقدام کنند.
وی افزود: بازار اسلامی که مدنظر جمهوری اسلامی است تحققق نیافته و انتظار آن است که پس از گذشت 38 سال احکام اسلامی در بازار و بانکداری ما رعایت شود که متأسفانه خلاف این امر است که نباید از وجود و حضور برخی بازاریان متدین که اهل رعایت هستند، نیز گذشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص واردات برنج و صدمات آن به کشاورزان خاطرنشان کرد: ورود برنج با اقتصاد مقاومتی سنخیتی ندارد، از یکسو مردم را تشویق به خرید محصولات ایرانی میکنیم و از سویی دیگر، محصولات خارجی را وارد میکنیم.
شکریان با بیان اینکه در مازندرانی که خود قطب برنج کشور است، واردات برنج آسیب به کشاورزان است؛ عنوان کرد: در برخی رسانهها اعلام شده است میزان 180 هزار تن برنج هندی بدون تکلیف به کشور وارد شده است، خوب اگر قاچاق است چرا برخورد نمیشود؟ چرا نظارت نمیشود که وارد میشود؟ و اگز این میزان وجود دارد، چرا جمعآوری نمیشود؟
وی ادامه داد: این ایام کشاورزانی که زحمت کشیدند حمایت شوند تا آنان هم تکلیف خود را بدانند و از سوی دیگر هم نظارت بر بازار لازم است تا قیمت برنج کنترل شود و افزایش نیابد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با انتقاد از واردات بیرویه در بخشهای گوناگون، متذکر شد: باید با کالاهای قاچاق برخورد شود. باید شعارهای سال در عرصه اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال و حمایت از تولیدات داخلی در عمل تحقق یایبد و از سویی دیگر هم فرهنگسازی در مصرف تولید داخلی و همچنین افزایش کیفیت تولیدات داخلی با قابلیت رقابت با کالاهای خارجی توسعه یابد.
شکریان در پایان یادآور شد: این جای تآسف است که در ادارات ما، چای و برنج خارجی مصرف میشود و این در حالیاست که به ادارات دولتی ابلاغ شده است که از محصولات داخلی استفاده شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه