به گزارش مازند اصناف به نقل از سیمرغ ما، کامران اصغری در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: سال ۹۶ مزین به شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» مقام معظم رهبری بهعنوان دغدغهای که حس میکردند، شده است.
وی افزود: خوشبختانه در دولت و شورای عالی اشتغال مصوبات خوبی گذرانده شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه تولید و اشتغال دو مقوله به هم تنیده شده هستند، تصریح کرد: وقتی تولید توسعه پیدا کند، اشتغال هم ایجاد میشود.
اصغری ادامه داد: تمام تلاش دولت طی سال گذشته و ابتدای سال جاری حفظ اشتغال و صیانت از نیروهای کار موجود در حوزههای مختلف بود.
وی با بیان اینکه با توجه به مشکلات ناشی از تحریم و مسائل دیگر در خیلی از شهرکها و صنوف تعدیل نیرو داشتهایم، اضافه کرد: دولت تمام همت خود را در حفظ اشتغال و حفظ وضع موجود قرار داده تا با تزریق اعتبار در آینده افزایش تولید و اشتغال و توسعه کسبوکار در جامعه را داشته باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: یکی از معاونتهای ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال است که تمام همت خود را روی مسئله اشتغال قرار داده است.
این مسئول با اشاره به اینکه دولت طی سال ۹۵ و ۹۶ بحث کارورزی را بهعنوان مشوق قرار داده است، تصریح کرد: در حوزه کارورزی فقط از ادارهکل تعاون و برخی کاریابیهای فعال نباید انتظار داشته باشیم و باید همه دستگاهها پایکار حاضر شوند.
اصغری ادامه داد: در استان عرضه نیروی کار بسیار بیشتر از تقاضای نیروی کار است اما هدف دولت پیدا کردن راه ورود به بازار کسب و کار و یاد گرفتن کار برای فارغالتحصیلان دانشگاهی بود.
وی با بیان اینکه دولت با آغاز طرح کارورزی به دنبال دو هدف ورود به بازار کار برای فارغالتحصیلان و جذب ۵۰ درصدی در محلی که بهعنوان کارورزی مشغول به کار بودند هست، اظهار کرد: استان مازندران علیرغم اینکه قبلاً در پایلوت طرح کارورزی قرار نگرفته بود، در این طرح پیشرو است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: در بحث بند دال تبصره ۱۶، امسال حدود ۱۳۰ میلیارد تومان سهمیه تخصیصی کل استان است که با پیگیریهای معاونت اشتغال و با تلاش بهزیستی و کمیته امداد بیش از ۵۰ درصد پرداختی آن صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به اینکه «رصد» سامانهای ملی است که گاهاً با مشکلاتی روبهرو بوده است، خاطرنشان کرد: این برای ثبت نکردن اشتغال دستگاهها کافی نیست چراکه کارنامه ما در پایان سال بحث سامانه رصد و میزان اشتغال است.
اصغری ادامه داد: دولت در حوزه اشتغال ۹۷۰ هزار نفر را در سال ۹۶ تعهد کرد که حدود ۴۴ هزار نفر سهم استان مازندران است و هر شهرستان بر اساس میزانی سهمیهای که دارد باید آن را به انجام برساند.
وی با بیان اینکه اعتبارات بند الف و ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۶ به بانکهای کشور ابلاغ شده و قرار است مدیران بانکهای کشور به مدیران بانکهای استانی ابلاغ کنند، تأکید کرد: از صندوق توسعه ملی برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی هم تسهیلات روستایی در نظر گرفته شده که در صورت ابلاغ از این بخش اعتبارات توجه ویژهای به روستاها میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: مهارتآموزی در محیط واقعی طرحی است که فنی و حرفهای متولی آن است که ۱۴۵ کارگاه جهت اجرای این طرح موفق عمل کردند.
این مسئول با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانان باید به کارآفرینی و اشغال برگردد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری یکی از اصول اصلی اقتصاد مقاومتی را مردمی کردن کار میدانند.
اصغری با بیان اینکه کاریابیها فقط در معرفی به کارگاه فعالیت نکنند و در حوزه مشاوره اقداماتی انجام دهند، گفت: شهرستان سیمرغ مرکز مشاوره ندارد و افرادی که شرایط لازم برای ایجاد مرکز مشاوره را دارند به ما مراجعه کنند.
وی در پایان با بیان اینکه طرح تکاپو در دو رسته کشاورزی در حوزههای زنبورداری و گردشگری و آی سی تی و آی تی در مازندران کارنامه خوبی دارد، خاطرنشان کرد: روستاها مزیت خوبی در سیمرغ دارند، روستاهای دارای توانمندی در حوزههای مختلف به ادارهکل معرفی تا راهنماییهای لازم در حوزه تشکیل تعاونیها شود.
ارسال دیدگاه