کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا ویژه اتحادیه لوازم‌خانگی بابل برگزار شد
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا ویژه اتحادیه لوازم‌خانگی بابل برگزار شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا برای اعضای تحت پوشش اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بابل در سالن اجتماعات اتاق اصناف این شهرستان برگزار شد.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف از بابل، کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا برای اعضای تحت پوشش اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بابل در سالن اجتماعات اتاق اصناف این شهرستان برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، در این کارگاه آموزشی که با حضور هیئت مدیره و اعضای تحت پوشش اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بابل همراه بود، جمشیدی  گفت: قانون قاچاق کالا در کشورمان در سال 1303 به تصویب رسید و در سال 1374 بازنگری و از سال 1393 اجرایی شد.

وی افزود: کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و پلیس آگاهی، دستگاه متولی کشف کالای قاچاق می‌باشند.

 

کارشناس اداره بازرسی و کشف کالای قاچاق سازمان صمت مازندران اظهار کرد: تا قبل از سال 1393 کالاهایی که از مبادی رسمی (گمرک) وارد کشور نمی‌شد، قاچاق محسوب می‌شد؛ ولی در حال حاضر این امکان وجود دارد کالای قاچاق از گمرک هم وارد شود. با همین منظر تمام کالاها باید ضمن دارا بودن فاکتور خرید، کد الکترونیکی کمرگ را هم داشته باشند که در غیر این صورت قاچاق محسوب می‌شوند.

 

به گفته جمشیدی از سال 1395 سامانه جامع انبار در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌ریزی شده است و تمام کسانی که انبار دارند باید مشخصات انبار را در سامانه جامع انبارها ثبت و کد رهگیری دریافت کنند. همچنین کالای خریداری شده باید کد مبدأ و مقصد داشته باشد که در غیر این‌صورت پلیس می‌تواند کالای فاقد کد را در مسیر راه ضبط کند.

 

وی خطاب به بازاریان اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بابل عنوان کرد: کالای قاچاق کشف شده برابر قانون، به نفع دولت ضبط خواهد شد و صاحب کالا به 5 برابر قیمت کالا جریمه می‌شود؛ همچنین خودرو حامل کالا قاچاق یا انباری که کالا قاچاق در آن باشد، به نفع دولت ضبط خواهد شد.

کارشناس سازمان صمت مازندران برخورد جدی با قاچاق کالای سلامت‌محور شامل کالای خوردنی – آشامیدنی – بهداشتی و آرایشی را از اولویت‌های اول و موبایل را از اولویت دوم این سازمان اعلام و خاطرنشان کرد: هدف از برخورد جدی با کالاهای اولویت اول و دوم، ارتقای سطح تولید کالای داخلی باکیفیت در کشور می‌باشد؛ لذا از بازاریان استان انتظار داریم سازمان صنعت، معدن و تجارت را نسبت به شناسایی و مبارزه جدی با کالای قاچاق و غیر استاندارد یاری دهند.

 

جمشیدی اضافه کرد: دشمنان انقلاب پس از پیروزی انقلاب، برای از بین بردن زیرساخت‌های کشور، جنگ 8 ساله را به ما تحمیل و بعد از جنگ هم با قاچاق کالا، جنگ نرم را برای از بین بردن زیرساخت‌های اقتصادی شروع کردند تا از این طریق هم به تولیدات داخلی ضربه زده باشند و هم بیکاری را در کشور گسترش دهند؛  با همین منظر انتظار داریم با شناسایی کالای قاچاق و عدم استفاده از کالای غیر استاندارد، توطئه دشمنان را خنثی کنید.

 

وی در ادامه ضمن معرفی کالاهای غیر استاندارد، یادآور شد: بعضی کالاها مشمول استاندارد اجباری هستند، شما بازاریان نیز باید در خرید کالا به علامت استاندارد و کد 10 رقمی، توجه اساسی کنید تا متضرر نشوید.

 

گفتنی است کارشناس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در پایان این کارگاه آموزشی به سؤالات شرکت کنندگان در خصوص نحوه شناسایی کالاهای قاچاق و غیر استاندارد و همچنین نحوه مقابله اصولی با این پدیده پاسخ داد.

 

انتهای پیام/

 

 


ارسال دیدگاه