مقابل ورود محصولات تراریخته می‌ایستم/ ورود میلیون‌ها تن محصولات دست‌کاری شده به کشور
سخنگوي کميسيون کشاورزي مجلس:

مقابل ورود محصولات تراریخته می‌ایستم/ ورود میلیون‌ها تن محصولات دست‌کاری شده به کشور

<p><span style="font-size: larger;">سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: مقابل ورود محصولات تراریخته و دست&zwnj;کاری شده ژنتیکی می&zwnj;ایستم و اجازه تاخت و تاز در این حوزه را نمی&zwnj;دهم چرا که سلامت افراد باید رعایت شود و همه ما مسؤول هستیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از بلاغ، علی‌‌محمد شاعری در آیین تجلیل از خادمان عرصه سلامت در سالن ارشاد نکا، اظهار کرد: مرکز تخصصی طوبی در شهرستان نکا از جمله نیازهای مهم مردم در بخش ارائه خدمات بهداشت و درمان در حوزه تخصصی و فوق تخصصی بوده است که با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد و خدمات شایانی به مردم ارائه می‌دهد.

وی افزود: تلاش برای تکمیل بیمارستان 217 تختخوابی امام بهشهر به عنوان بلوک درمانی شرق مازندران از جمله برنامه‌های مهمی است که در دست اقدام است تا در این بخش شاهد ارائه خدمات بهتر به مردم باشیم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه‌های مختلف توسعه بهداشت و درمان در شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه تدوین شده است، خاطرنشان کرد: کارها براساس شبکه انجام و با برنامه کار می‌کنیم.

این مسؤول بیان کرد: در شرق مازندران براساس همین برنامه توسعه‌ای پروژه‌های مختلفی تعریف شده است که تلاش برای تکمیل بیمارستان 217 تختخوابی امام بهشهر به عنوان بلوک درمانی شرق مازندران، کلنگ‌زنی فاز دوم بیمارستان ثامن‌الائمه گلوگاه و کلنگ‌زنی فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) نکا و اورژانس از جمله این پروژه‌ها است.

شاعری یادآور شد: اختصاص 6 آمبولانس برای اورژانس‌های شرق مازندران از جمله برنامه‌هایی بوده است که اجرایی شد و تلاش داریم تا در طی دو سال تعداد این آمبولانس‌ها به 10 آمبولانس برسد.

وی با اشاره به وارد کردن محصولات تراریخته، اظهار کرد: میلیون‌ها تن محصولات ذرت، برنج و کلزا را به صورت تراریخته و دست‌کاری شده وارد کشور می‌کنند که باید در این بخش همه مسؤولان دغدغه داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: من مقابل ورود محصولات تراریخته و دست‌کاری شده ژنتیکی می‌ایستم و اجازه تاخت و تاز در این حوزه را نمی‌دهم چرا که سلامت افراد باید رعایت شود و همه ما مسؤول هستیم.

این مسؤول ادامه داد: برای حفظ سلامت همه ما باید یکپارچه باشیم و تلاش کنیم و بدانیم باید تغییرات را از خودمان شروع کنیم و بدانیم تا زمانی که جنگل، دریا، رودخانه و محیط زیست آلوده باشد نمی‌توان به سلامت امیدوار بود.

شاعری در پایان گفت: همه ما باید تلاش کنیم تا هزینه زندگی را کاهش داده و زندگی را برای همگان با نشاط، امن و با رفاه کامل کنیم و نشاط را برای همگان به ارمغان آوریم.


ارسال دیدگاه