فعالیت 19 کارخانه آرد در مازندران/سیلوسازی الویت اول نگهداری گندم/ تعداد دو برابری خبازی‌های مازندران نسبت به میانگین کشوری
اختصاصي/جعفري در نشست خبري با اصحاب رسانه مازندران مطرح کرد:

فعالیت 19 کارخانه آرد در مازندران/سیلوسازی الویت اول نگهداری گندم/ تعداد دو برابری خبازی‌های مازندران نسبت به میانگین کشوری

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">&nbsp;مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه تعداد خبازی&zwnj;های استان مازندران، دو برابر میانگین کشوری است؛ گفت: میانگین کشوری به ازای هر یک&zwnj;هزار و 400 نفر یک واحد خبازی است که این میزان در استان مازندران، به ازای هر 700 نفر یک خبازی است.<br /> </span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف؛ نشست خبری سیدمحمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اصحاب رسانه مازندران در محل سالن اجتماعات کارخانه آرد ساحل قو سلمان‌شهر برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این نشست خبری که پس از بازدید اصحاب رسانه استان از واحد تولیدی آرد ساحل قو در غرب استان برگزار شد، جعفری ضمن بیان عملکرد اداره متبوعش طی سال‌جاری، به بیان پاسخ سوالات خبرنگاران و همچنین تقدیر از خبرنگاران حاضر در این نشست پرداخت.

وی در ابتدای سخنانش در این نشست، ضمن اشاره به فعالیت 19 کارخانه تولید آرد در استان گفت: این واحدها با ظرفیت تبدیل 400 هزار تن گندم به آرد، وظیفه تأمین آرد تعداد 3 هزار و 400 خبازی یارانه‌ای و بیش از 700 خبازی آزادپز را برعهده دارند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور افزود: 25 درصد آرد مورد نیاز مازندران در خود استان تولید و تأمبن می‌شود و مابقی نیاز استان از استان همجوار گلستان که دارای کیفیت مطلوب آرد در سطح کشور است، تهیه می‌شود.

جعفری تصریح کرد: الویت اول نگهداری گندم در استان مازندران، سیلوسازی در کارخانجات آرد استان است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ظرفیت سیلوی نکا 103 هزار تن، بخش خصوصی 120 هزار تن می‌باشد که اقدامات لازم برای افزایش 80 هزار تنی ذخیره‌سازی گندم در استان در دست اجراست که افتتاح سیلوی 20 هزار تنی کارخانه آرد مومنی میاندرود، طی ماه جاری، بخشی از این اقدامات است.

مدیرعامل شرکت غله در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم استفاده از نان سفید توسط مردم در سطح استان اشاره و اظهار کرد: دستگاه‌های مسئول، شاخص مناسبی را برای نان مناسب به لحاظ کیفی ارائه کنند.

جعفری در ادامه با تأکید بر لزوم نظارت مستمر و منسجم از خبازی‌های استان مازندران از سوی دستگاه‌های متولی این امر در سطح استان، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از 4 هزار نانوایی سطح استان درجه بندی شدند که زیر 30 درصد این تعداد، درجه یک و دو و مابقی آن، درجه‌های دو و سه هستند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منظقه دو در پایان سخنانش با بیان اینکه تعداد خبازی‌های استان مازندران، دو برابر میانگین کشوری است؛ اذعان کرد: میانگین کشوری به ازای هر یک‌هزار و 400 نفر یک واحد خبازی است که این میزان در استان مازندران، به ازای هر 700 نفر یک خبازی است.

 

پایان پیام/


ارسال دیدگاه