به گزارش مازند اصناف؛ نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برنامههای 17 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور را بررسی کردند و به همه وزرا جز وزیر نیرو رای اعتماد دادند، بدین ترتیب کابینه دولت دوازدهم با رای اعتماد مجلس رسمیت یافت و وزرا از بهارستان عازم پاستور شدند.
رویکرد اجماع، اعتماد مردم به وعدههای رئیس جمهور و لیست امید است که انتظار میرود به این اعتماد پاسخ داده شود، انتظار مردم کارایی بیشتر دولت روحانی است، دولتی کارآمدتر، پاسخگوتر و شفافتر که مهم ترین دغدغههای مردم اولویتهای آن باشد.
از آنجا که رئیس جمهور کشور توانست وزرای انتخابی خود را به تایید مجلس برساند طی گفتوگویی با شهروندان، انتظارات آنها را از لیست امید جویا شدیم.
ضعف و بیتوجهی وزرا به مشکلات اقتصادی و اجتماعی دلیل تحقق نیافتن وعدههای دولت
رضا ابراهیمی که دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق است درباره انتظارات از کابینه دولت دوازدهم به خبرنگار ما گفت: شاید دلیل تحقق نیافتن وعدههای دولت یازدهم چیزی جز ضعف و بیتوجهی وزرای کابینه به مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه نبوده است.
وی با اشاره به معضلات اجتماعی، اظهار کرد: باتوجه به اینکه بزرگترین معضل امروز جامعه اشتغال و معیشت است، کابینه دولت دوازدهم باید تحقق اهداف و سیاستهای اقتصاد مقاومتی را مهمترین اولویت کاری خود قرار دهد.
توجه ویژه به فرهنگیان
رعنا شیرزاد دبیر مدرسه دخترانه آمل با عنوان انتظارات خود از دولت دوازدهم، گفت: جامعه فرهنگیان بهعنوان قشر تاثیرگذار جامعه، انتظار دارند که وزیر جدید با توان بیشتر و بهره گیری از نیروهای متخصص و جوانان توانمند به حل چالشهای موجود بپردازد.
وی رای بالای مجلس به بطحایی را پشتوانه خوبی خواند و عنوان کرد: امید میرود اثر تصمیماتی که گرفته میشود درست و به مصلحت جامعه باشد و سیاستگذاریها برای رسیدن به راه حلهای اساسی انجام شود.
مسئولان فرهنگی زمان خود را بر سر امور حاشیهای هدر ندهند
احمدرضا فلاحی به انتظاراتش از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم در بخش فرهنگ ضعف زیادی داشته و زمان خود را بر سر امور حاشیهای و جدالهای بیموردی همچون برگزاری کنسرت و امثال آن تلف کرد.
وی با بیان اینکه وزیر فرهنگ و ارشاد باید به مسائل اصلی فرهنگی کشور بپردازد، ادامه داد: کابینه جدید باید با بهرهمند شدن از معیارهای قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی به انتخاب مسئولان فرهنگی شایسته و صاحب نظر بپردازد.
این شهروند آملی تصریح کرد: باید فرهنگی شکل بگیرد که با خواستههای تمام مردم از طیفها و جناحهای مختلف منطبق باشد و راه بر تهاجم فرهنگی بسته و اخلاق در جامعه نهادینه شود.
اقتصادی مقاومتی باید باور مسئولان باشد
اکبری کارگر یکی از شرکتهای صنعتی آمل مشکل اقتصاد را از معضلات پیش روی دولت خواند و بیان کرد: اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی باید برای وزیر اقتصاد و مدیران آن یک باور تلقی شود.
وی عدم توجه کافی دولتمردان به محرومیتزدایی را از مشکلات کابینه قبل دانست و گفت: فقدان سرمایهگذاری باعث ایجاد درصد بالای نرخ بیکاری شد؛ وزیر باید تعهد و تخصص داشته باشد و از طرفی وظیفه خود را به درستی انجام دهد، در این صورت مشکلات برطرف میشود.
این جوان آملی با بیان اینکه از وزیر اقتصاد و مدیران آن انتظار میرود، بیانات مقام معظم رهبری را درباره اقتصاد مقاومتی که منافع ملی را در پی دارد به خوبی اجرا کنند، تصریح کرد: بحث اقتصادی مقاومتی باید بهعنوان یک باور برای مسئولان مورد پذیرش قرار گیرد تا هم در حوزه عمل و هم حوزه نظر این مسئله را در دستور کار قرار دهند.
مسئولی با تفکر جهادی
اکبری با اشاره به سخن بنیان گذار کبیر انقلاب، اظهار کرد: مسئولان باید از قشر طبقه پایین جامعه باشند و افرادی که سرمایه دار و از قشر مرفه جامعه هستند نمیتوانند مشکلات مردم فقیر و طبقه پایین جامعه را درک و حل کنند.
این کارگر تحصیل کرده آملی با بیان اینکه اشخاصی که در رفاه و آسایش هستند درک صحیحی از درد و رنج طبقات پایین جامعه ندارند تا چاره اندیشی کنند، ادامه داد: مگر اینکه تفکر و دید جهادی در مسئول باشد، با نگاهی گذرا به عکس العمل مسئولان دولت یازدهم و وزرا درباره برخورد با نجومی بگیران و دفاع از آنها این مسئله را روشنتر میکند که نگاه دغدغهمند به مسائل و مشکلات اقتصادی کشور در آنها نبود.
الگوی فرهنگی مناسب
احمد صادقیراد که شغل آزاد دارد و نگران آینده فرزندانش است گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید دردفاع از ارزشها، اخلاق و مسائل دینی که اکثریت مردم به آن پایبند هستند، بپردازد. کابینه یازدهم نتوانست در سینما، هنر و موسیقی مشکلات فرهنگی جامعه را کاهش دهد و حتی الگویی مناسبی ارائه کند که مورد تایید ارزشهای جامعه باشد.
وی با عنوان اینکه بیشترین مشکلات فرهنگی کشور ناشی از تفکرات جناحی است، یادآور شد: از این رو وزیر جدید باید در رابطه با مدیران ارشادی بسیار دقت کند تا شخصیتی وابسته به ارزشها، امام و انقلاب باشد.
در ادامه عسکری دانشجوی ترم 6 علوم سیاسی با اشاره به اینکه خاورمیانه همیشه کانون بحران بوده، اظهار کرد: با توجه به شرایط منطقه کشور ما نیز از عوارض این بحرانها در امان نیست و وزارت خارجه باید مواجهه درست با این بحرانها داشته باشد که به ایجاد تحول چشمگیری در سیاست منطقه خاورمیانه نیاز داریم.
وی در ادامه تصریح کرد: وزیر امور خارجه در تصمیمات خود باید مصلحت و منافع ملت را در نظر داشته باشد و در مسیر خواست و مطالبات حقیقی ملت سرافراز ایران به هیچ قیمتی صرف نظر نکند.
امروز کابینه دولت به ایستگاه دوازدهم رسید، فرصتی که با رای مردم میسر شد و ملت حداقل انتظارشان تحقق وعدههای دوره قبل و امروز است.
کابینه دوازدهم بدون دو وزیر علوم و نیرو به تصویب مجلس رسید و رسمیت یافت و قرار است شخص اول اجرایی کشور با همراهی این لیست امید به لیستی از وعدههایی که در دوران تبلیغات انتخاباتی از آنها سخن گفته بپردازد.
تحقق این وعدهها میسر نمیشود مگر با حضور مديران مقتدر، شجاع و كارآمد؛ وزرایی که همپای رئیس جمهور در برنامهها و قولهای وی پيش روند و به آن معتقد باشند تا به شكل منسجم عمل کنند.
امید میرود در این دوره رئیس جمهور به جای سیاست انکار، عمل به وعدهها را در پیش بگیرد.
ارسال دیدگاه