به گزارش مازند اصناف محمد کاوه طی گفتوگویی با بیان اینکه مازندران دارای 22 کشتارگاه صنعتی طیور است، اظهار کرد: این تعداد از کشتارگاهها که با سرمایهگذاری کلان ایجاد شدهاند، ظرفیت کشتار دو برابر کل مرغ آماده به کشتار استان را دارا هستند.
وی ایجاد کشتارگاه جدید در مازندران را موجب ضربه سنگین به فعالیت کشتارگاههای صنعتی طیور استان دانست و افزود: در حال حاضر کشتارگاههای مازندران به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی با 50 درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند و ایجاد یک کشتارگاه دیگر در استان، بیدلیل و غیر منطقی است.
مدیرعامل انجمن کشتارگاههای صنعتی طیور مازندران از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا از وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی خواهان جلوگیری از صدور مجوز جدید تحت هر شرایطی شوند و تاکید کرد: کشتارگاه صنعتی طیور بیش از ظرفیت مازندران در استان ایجاد شده است، بنابراین صدور مجوز جدید نه تنها خدمتی به مردم مازندران نیست بلکه ضرر و زیان زیادی را متوجه کشتارگاههای موجود و بیکاری برای کارگران شاغل در کشتارگاهها صنعتی طیور مارندران به همراه خواهد داشت.
کاوه در پایان گفت: انتظار داریم نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی و کمیسیونهای تخصصی این موضوع را به صورت جدی از وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی مطالبه کنند.
بلاغ
ارسال دیدگاه