مشکلات نساجی مازندران به دلیل تاراج سرمایه‌گذاران گذشته است
عضو مجمع نمايندگان مارندران:

مشکلات نساجی مازندران به دلیل تاراج سرمایه‌گذاران گذشته است

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;عضو مجمع نمایندگان مارندران گفت: نساجی مازندران در دوران گذشته مورد تاراج قرار گرفته و چه سرمایه&zwnj;گذار خارجی و چه داخلی هر دو خیانت کردند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف عبدالله رضیان در نشست خبر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که برای خبرنگاران وجود دارد و در این حوزه تمامی آنان دچار مشکلات هستند امیدواریم که بتوانیم برای حل مشکلات آنها گام‌های مثبتی برداریم.

وی درباره بازنشستگی خبرنگاران به عنوان مشاغل سخت پس از 20 سال، افزود: باید طرح بازنشستگی خبرنگاران پس از 20 سال به عنوان مشاغل سخت به شکل لایحه وارد مجلس شود، در نتیجه پس از تخصیص بودجه از طرف دولت تصویب شود و با توجه به اینکه بار مالی سنگینی برای دولت دارد بنابراین دولت باید آن را به مجلس ارائه دهد و اگر مشکلات قانونی آن برطرف شود نمایندگان نیز پیگیری خواهند کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های سوادکوه، سوادکوه شمالی، قائم‌شهر، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی در زمینه علت حضورش در کمیسیون صنعت و معدن و تجارت، تصریح کرد: با توجه اینکه کمیسیون صنعت و معدن بسیار مهم بود و در این راستا می‌توانیم مشکلات مربوط به صنعت و معدن استان را حل کنیم، در این کمیسیون حضور پیدا کردم.

این نماینده عنوان کرد: با توجه به گستردگی حوزه انتخابیه که شامل پنج شهرستان می‌شود و مشکلات در بخش صنعت و زیر ساخت‌ها و مشکلات آن، امیدواریم که بتوانیم این موانع را رفع کنیم.

رضیان گفت: نساجی قائم‌شهر با توجه به سابقه دیرینه آن و البرز مرکزی که با چالش مواجه شده و شهرک صنعتی بشل که با گستردگی زیاد در حدود 172 واحد صنعتی، با 30 درصد ظرفیت در حال فعالیت است.

وی ادامه داد: این شهرک صنعتی در حالی که باید اشتغال 20 هزار نفر را ایجاد می‌کرد اما در حال حاضر با حدود هزار و 800 نفر، بدون اشتغال پایدار و با ثبات در حال فعالیت است.

نماینده مردم شهرستان‌های سوادکوه، سوادکوه شمالی، قائم‌شهر، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در البرز مرکزی همچنان مشکلات محیط زیستی در زمینه جنگل و مراتع و آلودگی‌های مختلف وجود دارد که حل نشده است و با توجه انتقادات و جلسات زیاد در این زمینه ایجاد شد.

رضیان تصریح کرد: نساجی‌های شماره ۱ و ۲ را باید دوباره احیا کنیم، هر چند نساجی شماره ۳ از بین رفت و نساجی ۲ و ۳ همان نساجی مازندران است که با توجه به جلساتی که برگزار شد سرمایه‌گذار جدیدی پیدا خواهد شد تا این مجموعه هم ساماندهی شود.

وی خاطرنشان کرد: از مشکلات دیگری که در سوادکوه بود در زمینه راه از شیرگاه تا زیراب بوده که با همکاری وزارت راه و شهرسازی و با اعتبار لازم و چون نیاز به نقدینگی دارد تا پاییز امسال حل خواهد شد.

عضو کمیسیون صنعت و معدن و تجارت مجلس با اشاره به اینکه نساجی مازندران در دوران گذشته مورد تاراج قرار گرفته و چه سرمایه‌گذار خارجی و چه داخلی هر دو خیانت کردند، یادآور شد: هنگامی که نساجی مربوط به سرمایه‌گذاری بانک ملی بود، آنها به دنبال اصلاح ساختار بودند و دستگاه‌هایی در حدود 30 میلیون یورو خریداری کردند و انباشت شد در حالی که آن دستگاه‌ها قیمتش 12 میلیون دلار بود و پس از آن آقای گلدوف آمد و بدون هیچ گونه پرداختی و با قراردادی کاری با بانک ملی و آن فرد در قرارداد خود عنوان کرد که هزار میلیارد برای این کارخانه سرمایه‌گذاری خواهد کرد و اشتغال را به 6 هزار نفر برساند و شرایط جدید تعریف کند، در حالی که این فرد 30 میلیون یور تسهیلات را دریافت کرد و دستگاه‌هایی را خریداری کرد و در انبار قرار داد که قیمت آن دستگاه‌ها 10 میلیون یورو بود که کلاهبرداری کرد و فاکتورسازی انجام شد.

این نماینده افزود: قراردادی که سرمایه‌گذار داخلی منعقد کرده نیز غیرکارشناسی است و در حال حاضر قابل فسخ است چراکه نظارت درست انجام نشده و هنگامی که من وارد کار شدم بنا بر آن بود که این شرکت با 400 کارگر تعطیل شود اما با تغییر مدیر آن بخش توانست صادقانه فعالیت کند و کارخانه‌ای با ضرردهی 500 میلیون را به سوددهی متقابل رساند و کارگران به کار خود برگشتند و ظرفیت‌های جدید ایجاد شد.

رضیان در پایان بیان کرد: در آینده سرمایه‌گذار جدیدی خواهد آمد و بومی است و دسترسی به وی آسان است و دستگاه‌های جدید واحد رنگرزی را راه‌اندازی و آن را سودده می‌کند تا در آینده نساجی به شرایط نسبی که خواست مردم بود نزدیک شود.

 

بلاغ


ارسال دیدگاه