چند کارگر ساختمانی متقاضی بیمه هستند؟

چند کارگر ساختمانی متقاضی بیمه هستند؟

<p><span style="font-size: larger;">نایب رییس کانون انجمن&zwnj;های صنفی کارگران ساختمانی کشور با تشریح آخرین جزییات ثبت&zwnj;نام کارگران ساختمانی در سامانه رفاه ایرانیان، کندی اینترنت و محدودیت&zwnj;های ارتباطات را مانع پالایش وشناسایی کارگران دانست. او از سازمان تامین اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفه&zwnj;ای خواست تا با سرعت عمل بیشتری اطلاعات را به سامانه انتقال بدهند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف هادی ساداتی اظهار کرد: تاکنون ۲۸۰ هزار نفر در کل کشور به طور قطعی در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و متقاضی بهره‌مندی از مزایای بیمه هستند.

وی ادامه داد: همزمان ثبت‌نام بیمه شده‌ها را هم داریم که با احتساب آنها روند افزایشی آمارها را شاهدیم. البته تعدادی از این افراد واجد شرایط شناخته شده‌ ولی بیمه نشده‌اند و از طریق سامانه متقاضی دریافت بیمه هستند.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با اعلام واجد شرایط نبودن برخی از متقاضیان، اظهار کرد: برخی از این افراد در همان مرحله اول از طرح خارج شدند چون به دلایلی واجد شرایط شناخته نشدند مثلا بسیاری از این کارگران پس از شناسایی و پالایش مشخص شد که کارگر ساختمانی نبودند یا برخی از مشاغل دیگر آمده و خود را به عنوان کارگر ساختمانی معرفی کرده بودند که در مرحله مقدماتی خارج شدند.

ساداتی در ادامه از کندی اینترنت و روند انتقال اطلاعات به سامانه انتقاد کرد و گفت: متاسفانه جریان ثبت و انتقال اطلاعات به کندی انجام می‌شود و لازم است گروهها و سازمانهایی که به سامانه متصلند و باید اطلاعات به روز را وارد سامانه کنند، سرعت عمل بیشتری در این زمینه نشان بدهند.

وی گفت: سازمانهایی مثل تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای که در راس کار و جزو گروه‌های اول لینک هستند باید در برنامه کاری خود با حداکثر سرعت اطلاعاتشان را انتقال بدهند تا پالایش کارگران با سرعت بیشتری دنبال شود.

به گفته این مقام مسئول کارگری، اخیرا سازمان فنی و حرفه‌ای اقداماتی را در این خصوص آغاز کرده و واحد IT این سازمان در حال رصد اطلاعات است.

ساداتی در عین حال به بعضی مشکلات موجود در سامانه اشاره کرد و گفت: بعضی از کارگران که سابقا بیمه کارگر ساختمانی بودند و بنا به دلایلی نتوانستند چند ماه حق بیمه خود را پرداخت کنند سامانه آنها را وارد طرح نمی‌کند و به عنوان کارگر دارای بیمه شناسایی می‌کند در حالی که بیمه پردازی این افراد قطع شده است.

عضو کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: به عنوان مثال فردی سابقا کارگر ساختمانی بوده اما به دلیل وضع معیشتی یا بیماری نتوانسته چند ماه حق بیمه واریز کند و بیمه‌اش قطع شده است چون مطابق قانون تامین اجتماعی اگر فردی ۶ ماه حق بیمه واریز نکند، بیمه‌اش قطع می‌شود.

وی گفت: متاسفانه سامانه این افراد را دارای کد بیمه اعلام می‌کند در صورتی که فاقد بیمه هستند و بیمه پردازی آنها مدتهاست که قطع شده و لازم است مجددا متصل شود. /ایسنا


ارسال دیدگاه