ثبت‌نام 264 واحد صنعتی آمل برای دریافت تسهیلات رفع موانع تولید
رئيس اداره صنعت آمل خبر داد

ثبت‌نام 264 واحد صنعتی آمل برای دریافت تسهیلات رفع موانع تولید

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل از ثبت&zwnj;نام 264 واحد صنعتی و کشاورزی آمل برای دریافت تسهیلات رفع موانع تولید خبر داد و گفت: تاکنون بیش از 31 میلیارد تومان تسهیلات در این بین جذب شد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف چنگیز فروزان در نشست کار گروه اشتغال و سرمایه‌گذاری این شهرستان، اظهار کرد: اشتغال یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که همیشه در جمع مدیران مورد بحث و تبادل نظر است.

وی افزود: باید همه در راه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید تلاش داشته باشیم.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل با بیان اینکه سامانه بهین‌یاب از اردیبهشت ماه امسال برای اختصاص تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی دارای مشکلات مالی، بیان کرد: 264 واحد صنفی و کشاورزی در این سامانه برای دریافت تسهیلات بسته‌های رونق اشتغال و رفع موانع تولید نام‌نویسی کردند.

این مسؤول خاطرنشان کرد: در این بین 207 واحد در بخش کشاورزی و 57 واحد در بخش صنعتی هستند همچنین این واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات به شعبات بانک‌ها ارجاع داده شدند.

 

 

*ثبت‌نام 264 واحد تولیدی آمل برای دریافت تسهیلات

فروزان با اشاره به ارجاع 143 واحد متقاضی به بانک‌ها، یادآور شد: در این بین 48 واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی در مرحله عقد قرار داد هستند که 20 واحد کشاورزی و 28 واحد صنعتی هستند.

وی با اعلام اینکه تنها 52 واحد موفق به کسب تسهیلات رفع موانع تولید و رونق کسب و کار شدند، گفت: 32 واحد کشاورزی و 20 واحد صنعتی از خدمات لازم بهره گرفتند همچنین میزان دریافت تسهیلات 31 میلیارد و 556 میلیون تومان بود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آمل یادآور شد: تنها 17 میلیارد تومان از تسهیلات در اختیار بخش صنعت قرار گرفت و بیش از 13 میلیارد تومان به واحدهای کشاورزی اختصاص داده شد.

این مسؤول بیان کرد: آمل براساس دریافت تسهیلات واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی در بین شهرهای مختلف مازندران رتبه دوم را به خود اختصاص داده همچنین سامانه بهین‌یاب از ابتدای مهر ماه امسال بسته شد.

 

*وجود 4 شهرک صنعتی و تولیدی در آمل

فروزان با بیان اینکه 725 پروانه کسب از سوی اتاق اصناف در این شهرستان صادر شد، ادامه داد: جواز تأسیس جدید در این شهرستان 34 فقره بوده همچنین 586 واحد پروانه بهره‌برداری در آمل ایجاد شد که به همراه خود 21 هزار و 474 مورد اشتغال داشت.

وی با اشاره به وجود چهار شهرک صنعتی در این شهرستان، افزود: تنها مساحت فاز یک و دو شهرک صنعتی امامزاده عبدالله 97 هکتار است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آمل گفت: هم‌اکنون دو پروژه بزرگ صنفی و تولیدی در این شهرستان در حال اجراست که می‌توان به ایجاد شهرک صنعتی بنک‌داران و مرکز توسعه تجارت برنج اشاره کرد.

 

مرجع: فارس

 


ارسال دیدگاه