به گزارش مازند اصناف به نقل از فارس، ربیع فلاح جلودار، در چهارمین جشنواره انار اشرف در مجتمع گردشگری هوتو بهشهر اظهار کرد: رایزنیهای مختلف برای فروش مرکبات مازندران برای شب عید با استاندارهای مختلف کشور انجام شده و مقرر شده است تا غرفههایی در میادین مختلف کشور برای این امر اختصاص داده شود.
وی با اعلام اینکه صادرات بخش مهمی از دغدغههای ما در نقاط مختلف استان و برای محصولات کشاورزی است، افزود: صادرکنندگان ما باید وارد بازار هدف شده و تنها به نشستن در یک جا و مکان و تلفن بسنده نکنند؛ بلکه با وارد شدن به عرصه بازارهای جهانی برای صادرات اقدام کرده و فرهنگ صادراتی داشته باشند.
استاندار مازندران ادامه داد: پرتقال بیشترین محصول تولیدی مرکبات در استان مازندران است که هنوز شرایط خوبی برای فروش و عرضه به بازار پیدا نکرده است و قیمت واقعی اعلام نشده است که کشاورزان باید ضمن تازهخوری این محصول برای نگهداری استاندارد و بهداشتی آن برای شب عید هم تلاش کنند.
این مسؤول با اعلام اینکه استان مازندران، استان کشاورزی است و امنیت غذایی دارای اهمیت بالایی برای ما است، یادآور شد: برگزاری جشنواره انار همچون بسیاری از جشنوارههای برگزار شده در استان مازندران کار ارزشمندی است که باید تداوم یابد تا ظرفیتهای مختلف کشاورزی استان، معرفی شود.
فلاحجلودار گفت: ایجاد صنایع تبدیلی از دغدغههای مهمی است که برای نگهداشت مناسب این محصول بیان شده است که برای این منظور، وام بانکی کمبهره به افرادی که حاضر به سرمایهگذاری در این عرصه باشند، تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: وجود حدود 13 هزارهکتار انار در این شهرستان و وجود 12 هزار هکتار انار ترش در شبهجزیره میانکاله ظرفیت بسیار ارزشمندی است که برای توجیه اقتصادی، عملآوری و فرآوری این محصول تلاش بیشتری انجام شود.
استاندار مازندران همچنین با تأکید بر توجه به مسأله اقتصادی در جشنواره انار اشرف در کنار کار فرهنگی گفت: باید کمیت و کیفیت در این جشنواره با هم دیده شود و برای تحقیقات، آفات، بیماریها، بازار و ... با کارشناسی مناسب و اصولی وارد شد.
این مسؤول افزود: 50 درصد تولید انار دنیا در کشور ما است که استان مازندران در تولید انار کشور دارای رتبه سوم کشوری است و شهرستان بهشهر رتبه اول استان مازندران را در کشت و تولید این محصول دارد و باید با توجه به صادرات این محصول، جایگاه مناسب آن را در بازار بهدست آوریم.
فلاحجلودار با بیان اینکه استان مازندران در زمینههای مختلف در حال پویایی، رشد و شکوفایی است، اظهار کرد: کشاورزی و محصولات استراتژی استان مازندران باید مدیریت شود که خوشبختانه امسال با توجه به بارندگیهای مناسب، در تولید محصولات از رشد مناسبی برخوردار بودیم.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری با برنامهریزی انجام شده از ورود برنج خارجی به استان جلوگیری شده است، یادآور شد: در این بخش کشاورزان از درآمد مناسبی برخوردار شدند و تعداد زیادی از آنان برای این مسأله با ارسال نامهای به رئیس جمهور از وی تشکر کردند.
استان مازندران همچنین با تأکید بر توجه به صادرات محصولات کشاورزی در استان مازندران برای رشد اقتصادی گفت: برای این منظور با تلاشهای انجام شده، تسهیلات صادرات از بهره 14 درصد به 11 درصد رسیده است و اعتبارات خوبی برای بازارهای صادراتی در نظر گرفته شده است که امیدواریم شاهد رشد و پویای در این زمینه باشیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه