مشکل حمل و نقل صادرات مرکبات مازندران حل شود
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي مازندران:

مشکل حمل و نقل صادرات مرکبات مازندران حل شود

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با اعلام اینکه برای صادرات مرکبات با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: مسؤولان ملی نسبت به رفع مشکلات حمل و نقل مرکبات اقدام کنند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از خبرگزاری فارس، عبدالله مهاجر عصر امروز در جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان مازندران در استانداری مازندران از برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی 60 هزار تن مرکبات مازندران در ایام پایانی سال خبر داد.

وی تصریح کرد: این موضوع در جلسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی مطرح شد و این موضوع مورد موافقت قرار گرفت.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران در ارتباط با قیمت مرکبات استان مازندران، خاطر نشان کرد: با برنامه‌ریزی مناسبی که برای صادرات انجام شده قیمت نارنگی ژاپنی به کیلویی یک‌هزار و 700 تومان بالای درخت رسید.

وی اضافه کرد: به دلیل هزینه‌ای بالای تمام شده و حضور دو رقیب دیگر غیر از ایران امکان صادرات نارنگی ژاپنی در بازار روسیه در حال حاضر وجود ندارد ولی برای پرتغال می‎توان برنامه‌ریزی منسجمی انجام شود.

مهاجر خاطر نشان کرد: بخشی از صادرات کیوی انجام شد، ولی برنامه‌ریزی برای سرعت بخشی صادرات این محصول انجام شد.

وی با اعلام اینکه تا حدودی مشکل در حمل و نقل مرکبات وجود دارد، افزود: این موضوع نیاز به پیگیری جدی مسئولان استانی است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با اشاره به مشکلاتی که انبوه‌سازان استان دارند، افزود: این مجموعه به دلیل ایجاد اشتغالی که انجام می‎دهند نیاز به کمک و همراهی دارند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران در ارتباط با مشکلات آبزیان استان، یادآور شد: مشکلات آبزیان استان بسیار زیاد است، بخشی از مشکلات با همکاری مدیرکل دامپزشکی استان حل شده است.

مهاجر یادآور شد: از 70 هزار تن ماهی تولیدی استان 54 هزار تن مربوط به ماهیان گرم آبی است که تولیدکنندگان مدعی هستند که ماهی را کیلویی 8 هزار تومان از آنها خریداری می‎شود ولی کیلویی 15 هزار تومان در اختیار مصرف کننده قرار می‏‌گیرد که نیاز است برنامه‌ریزی برای کوتاه کردن دست واسطه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران پیشنهاد داد: برنامه‌ریزی برای دسترس قرار دادن ماهی مصرف کنندگان در برنامه کاری قرار گیرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه