نگرانی که از اوایل سال آغاز و هفت ماه به طول انجامید؛ هفت ماهی که کارگران با توجه به مشکلات متعدد اقتصادی، تورم، گرانی و داشتن زن و فرزند، به قول خودشان " دندان روی جگر گذاشتند" و آبروداری کردند اما با شکم گرسنه و معوقات مختلف به صاحبخانه و خجالت زندگی نزد زن و فرزند موجب شد که لب به سخن گشوده و اعتراض خود را عملی کنند.
در حالی برداشت مرکبات مازندران به نیمه رسید که سهم استان از بازار صادراتی آن ناچیز است و محصولاتش یا به صورت کوله بری و یا به نام دیگر استان ها صادر می شود.
فرمانده حوزه بسیج اصناف فریدونکنار گفت: از ۱۲ کاسب امین فریدونکنار تجلیل به عمل آمد.
در حال حاضر هر عدد تخممرغ در بازار مازندران 550 تا 600 تومان و هر شانه تخممرغ نیز 16 تا 17 هزار تومان در حال عرضه است.
نماینده مردم آمل در مجلس گفت: قاچاق 180 هزار تن برنج به کشور توسط اشخاصی است که در امور داخلی کشور نقش داشته و دست قوی در آن دارند.
آمارهای رسمی گویای این است که در شش ماه اول امسال حجم واردات در بخش فرش و صنایع دستی رشد ۴۵۰ درصدی داشته است.
پارک علم و فناوری با وجود اینکه متعهد شده بود در سال جاری 345 نفر را مشغول کند، در اطلاعات رد و بدل شده کارگروه اشتغال، عملکردی نداشت و رقم صفر در برابر ستون تعداد اشتغال برای این ارگان به ثبت رسید.
یک تولیدکننده قطعات خودرو در مازندران گفت: این طور که تولیدات چینی در ادارات استان مورد حمایت قرار میگیرد بنده احساس میکنم که مدیران مازندرانی با تولید کنندگان چینی قرابت فامیلی دارند.
واردات و قاچاق برنج کمر برنج و شالیکاران را شکسته و انگیزه شان را از بین برده است.
امامجمعه بابلکنار گفت: دولت به جای افزایش قیمتها دستدرازی نورچشمیهای خود را قطع کند، چرا به جای جلوگیری از دست درازیهای ۱۵ هزار میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان، بانک سرمایه و مانند آنها که معادل کل بودجه عمرانی کشور است و توسط نورچشمیها غارت می شود، انتقامش را از مردم در لایحه بودجه میگیرد.
امام جمعه مرکز مازندران گفت: قیمت عرضه مرکبات در بازارهای استان مازندران در حال حاضر بسیار پایین است و در این بین فقط دلالان سود میکنند که در شهرهای مختلف مرکبات را به قیمت بالاتری به فروش میرسانند.
امام جمعه فریدونکنار با بیان اینکه گرانی در کشور بیداد میکند، گفت: مصرف و ترویج کالای قاچاق موجب ضربه به اقتصاد کشور میشود.
یکی از کارخانههای مازندران که سالهاست با مشکلات عدیده دست و پنجه نرم میکند و هر بار مسئولان مختلف وعدههایی برای رفع مشکلات آن میدهند، کارخانه نساجی قائمشهر است. کارخانهای که زمانی قلب اقتصادی شهر کارگری قائمشهر بود اما این روزها حال و روز خوبی ندارد.
آنقدر تاکسی در سطح شهر زیاد شده که در روز اگر خیلی خوش شانس باشم روزی 25 تا 30 هزار تومان درآمد دارم که کفاف این زندگی پرخرج را نمیدهد.
رئیس صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون کشور از اختصاص هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای تعاونی در سال جاری خبر داد.