تورم زمینه سازهایی دارد. از جمله آنها احتکار است. مستندات تاریخی هم نشان می دهد در صدر اسلام احتکار بوده و برای همین روایاتی در نکوهش و تقبیح این عمل وارد شده است...
هادی بختیاری کارشناس بازار میوه درباره قیمت انار و هندوانه بعد از شب یلدا به تراز گفت: به دلیل کمبود انار با کیفیت و عدم اختصاص این میوه به شب یلدا، قیمت این میوه بعد از شب یلدا تغییر چندانی نداشته است.
بسیار تاسف آور است که بعضا مشاهده می کنیم غیر مسلمانان در رعایت این امر از برخی مسلمانان وظیفه نشناس جلوترند!
بانک مرکزی در اقدامی عجیب و شگفتآور نقدینگی افسارگسیخته ۹۰۷ هزار میلیارد تومانی کشور را پای چند موسسه اعتباری و بانک انداخت! اما اقتصاددانان برجسته کشور این توجیه بانک مرکزی را مضحک و غیر قابل قبول دانستند.
حمیدرضا صالحی گفت: کاهش قیمت نفت در سال ۲۰۱۵ با توجه به دلایلی از جمله کاهش استفاده از سوختهای فسیلی، استفاده از انرژیهای نو، رکود اقتصادی در بزرگترین مصرفکننده نفت یعنی چین قابل پیشبینی و تحلیل بود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش ۳ هزارتومانی قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کننده حدود ۳۲ هزار تومان است.
بانک مرکزی، گزارش خرده فروشی مواد غذایی را اعلام کرد که براساس آن، قیمت ۱۰ گروه مواد غذایی در یکسال منتهی به چهارم دی ماه جاری افزایش و تنها نرخ یک گروه کاهش یافته است.
جهانگیری به ادامه داشتن حذف پردرآمدها از دریافت هدفمندی یارانه ها در سال آینده اشاره کرد و گفت: پرداخت یارانه ها در سال آینده ادامه خواهد یافت.
برای رسیدن به وضعیت مطلوب در اقتصاد ابتدا باید از رکود فعلی عبور کرد. مشکل رکود در اقتصاد نیز به علت بدهی های دولت است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان، بافندگان و حرف وابسته فرش دستباف تهران گفت: چنانچه فرش دستباف ایرانی به ثبت جهانی رسیده بود، پای فرش “کاشان چین” به میان نمی آمد.
بانک مرکزی نرخ بانکی 39 ارز را برای امروز (شنبه) اعلام کرد که بر این اساس قیمت 21 ارز نسبت به پنجشنبه هفته گذشته افزایش و قیمت 15 واحد پولی کاهش داشته است؛ البته نرخ سه ارز نیز تغییری نکرد و دلار بانکی 12 ریال گران شد.
مرکز آمار ایران، جزئیات تورم بخش معدن در بهار امسال را اعلام کرد.
دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون در خصوص کیفیت مبلمان تولیدی داخل کشور گفت: بخش قابل ملاحظهای از تولیدات ایرانی در حوزه مبلمان منزل دارای پتانسیل صادراتی هستند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اعلام "توزیع برنج آلوده و تاریخ مصرف گذشته به طور کامل متوقف شد" گفت: بر اساس اخطار صورت گرفته در مجلس، شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرده، برنامه ای برای توزیع این محصولات ندارد.
در حالی که رییس کارگروه صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران از اخذ عوارض غیر قانونی واردات روغن خام و پیگیری سازمان بازرسی کشور به موضوع خبر داده است، دبیر انجمن روغن نباتی اعلام کرد: اخذ عوارض از واردات روغن خام قانونی و بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار است.