به گزارش مازنداصناف،محمد ملاعلیپور در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص استانداردسازی آسانسورها در مازندران، اظهار کرد: جلسات متعددی در خصوص استانداردسازی آسانسور رسیدیم و هم اکنون برای اخذ تأییدیه متقاضی باید ۸۰ روز منتظر بماند.
ملاعلیپور مطرح کرد: بر اساس این معیار، اگر این ۸۰ روز کاهش یافت یعنی به یک طرح موفق رسیدیم و اگر نه باید در اجرا، نظارت را دقیقتر کنیم.
مدیرکل استاندارد مازندران متذکر شد: سالانه دو هزار تأییدیه آسانسور در استان مازندران صادر میشود که تنها ۱۰ درصد این مقدار اقدام به تمدید ادواری میکنند.
وی یادآور شد: این بدان معناست که عمده واحدهای متقاضی پس از اخذ تاییدیه آسانسور تمایلی و رغبتی برای تمدید تاییدیه در سالیان آتی ندارند و صرفا اخذ تاییدیه جهت گرفتن پایان کار ساختمان بوده و شاهد بازگشت مجدد آنان برای تمدید ادواری نیستیم.
مدیرکل استاندارد مازندران خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین موارد مورد مطالبه به کمیت باز میگردد که در سال جاری بحث کمیت فرآوردههای پیش بستهبندی مورد توجه جدی قرار داشت.
این مسئول ادامه داد: در سال جاری به صورت منسجم این طرح اجرا و نتایج خوبی حاصل شد که در این راستا، ۵۰۰ فرآورده مورد آزمون کمی قرار گرفت و میانگین آن ملاک سنجش است.
ملاعلیپور بیان کرد: بیش از ۴۰ هزار نمونه به لحاظ کمی توسط همکاران ما مورد آزمایش قرار گرفت و سوابق این فرآوردهها به ثبت رسید.
وی اعلام کرد: وقتی مصرفکنندگان محصولی را میخرد باید وزن کمی محصول مطابق با وزن درجشده بر روی برچسب محصول باشد.
مدیرکل استاندارد مازندران گفت: امسال بیش از ۱.۵ میلیارد تومان جریمه برای واحدهای صنعتی متخلف صادر شد که عمده تخلفات مرتبط با مواد غذایی و شوینده بوده است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه