به گزارش مازنداصناف،نادعلی کهنسال در گفتگو اختصاصی با خبرنگار ما در ساری، اظهار کرد: طبق تصمیمات هم ستاد تنظیم بازار استان و هم دستورالعمل وزارت صمت به حوزههای ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استانها و بر اساس برنامهریزیهایی که از قبل صورت گرفته، هماهنگیهای لازم برای تامین کالا و نظارت بر بازار ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.
وی افزود: نکته حایز اهمیت دیگر آن است که استان مازندران در این ایام یک استان مسافرخیز است و حداقل دو برابر ماههای عادی حجم تقاضا افزایش خواهد داشت.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، خاطرنشان کرد: در حوزه ماه مبارک رمضان با توجه به اینکه دستگاههای اجرایی که تامینکننده برخی از کالاهای مصرفی و اساسی مردم هستند، جلساتی را در حوزه تامین فی ما بین فروشگاههای زنجیرهای و واحدهای صنفی و اتاقهای اصناف با این دستگاهها برگزار کردیم.
این مسئول ادامه داد: الویت تامین کالاهای ما در این ایام شامل نان، پوشاک، میوه و ترهبار، آجیل، خشکبار، شیرینی، روغن، گوشت، مرغ و سایر کالاهای اساسی است.
کهنسال تاکید کرد: تلاش ما آن است با مشارکت بازاریان مازندران و در شرایط کنونی با رصد سامانه تجارت و انبارها، تامین کالا با شرایط مطلوب انجام گیرد و خوشبختانه در شرایط کنونی هیچ کمبودی در عرضه و تامین کالاهای اساسی در استان، نداریم.
وی عنوان کرد: در حوزه تنظیم بازار گوشت با دستور استاندار در جلسه تنظیم بازار، بنا است تا روزانه 400 تن گوشت مرغ در بازارهای استان، توزیع شود که در ایام پیک سفرها نیز بر این میزان افزوده خواهد شد.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، اعلام کرد: یکی دیگر از الویتهای ما در ایام پایانی سال جدای از تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر بازار، موضوع اماکن تفریحی، گردشگری و خدماتی اعم از ترمینالهای مسافرتی، رستورانها و مراکز گردشگری هستند که نقطه هدف و انتظار ما رعایت نرخ مصوب است.
کهنسال اذعان کرد: گشتهای مشترکی با مشارکت اتاقهای اصناف و دستگاههای متولی ترتیب داده شده است تا در ایام پایانی سال با جدیت بازار استان را زیر ذرهبین نظارت و بازرسی قرار دهند تا منفعت آن را مردم ببرند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه