50 درصد نانوایی‌های مازندران مازاد هستند
اختصاصي/مديرعامل شرکت غله‌ در جلسه کارگروه آردونان جويبار:

50 درصد نانوایی‌های مازندران مازاد هستند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه متأسفانه 50 درصد نانوایی&zwnj;ها در استان مازندران مازاد می&zwnj;باشند؛ گفت: هر نانوایی جدید، دو نانوایی دیگر را از مدار اقتصادی خارج می&zwnj;سازد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف سید محمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار که در دفتر فرماندار برگزار شد، گفت: نانوا نباید دغدغه معیشتی داشته باشد و باید ساختار خبازی‌ها اقتصادی شود.

وی افزود: سرانه نانوایی در کشور به ازای هر 750 نفر یک نانوایی است‌، ولی در مازندران به ازای هر یک‌هزار و 300 نفر یک نانوایی می‌باشد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: متأسفانه 50 درصد نانوایی‌ها در استان مازندران مازاد می‌باشند که به اقتصاد نانوایی‌ها آسیب وارد می سازد.

جعفری تصریح کرد: هر نانوایی جدید، دو نانوایی دیگر را از مدار اقتصادی خارج می‌سازد.

وی در ادامه به رتبه بندی خبازی‌ها در جویبار اشاره و خاطرنشان کرد: 78 درصد واحدهای خبازی شهرستان جویبار درجه 4 می‌باشند و شهرستانی که قطب کشاورزی می‌باشد، زیبنده آن نیست.

 



مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو با بیان اینکه اولین صادرات آرد از استان مازندران و از گندم تولیدی شهرستان جویبار صورت گرفت، عنوان کرد: کارخانه آرد نمونه جویبار آغازگر صادرات آرد از استان مازندران به کشور عراق بوده است.

 جعفری با بیان اینکه اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار باید ارتقای درجه واحدهای خبازی باشد، متذکر شد: آموزش خبازان و نوسازی و بهسازی واحدهای خبازی، سهم مهمی در ارتقای درجه واحدهای خبازی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان یادآور شد: نظارت مستمر خبازی‌ها باید جزو برنامه‌های اصلی کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها باشد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه