به گزارش مازند اصناف سید محمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار که در دفتر فرماندار برگزار شد، گفت: نانوا نباید دغدغه معیشتی داشته باشد و باید ساختار خبازیها اقتصادی شود.
وی افزود: سرانه نانوایی در کشور به ازای هر 750 نفر یک نانوایی است، ولی در مازندران به ازای هر یکهزار و 300 نفر یک نانوایی میباشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور اظهار کرد: متأسفانه 50 درصد نانواییها در استان مازندران مازاد میباشند که به اقتصاد نانواییها آسیب وارد می سازد.
جعفری تصریح کرد: هر نانوایی جدید، دو نانوایی دیگر را از مدار اقتصادی خارج میسازد.
وی در ادامه به رتبه بندی خبازیها در جویبار اشاره و خاطرنشان کرد: 78 درصد واحدهای خبازی شهرستان جویبار درجه 4 میباشند و شهرستانی که قطب کشاورزی میباشد، زیبنده آن نیست.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو با بیان اینکه اولین صادرات آرد از استان مازندران و از گندم تولیدی شهرستان جویبار صورت گرفت، عنوان کرد: کارخانه آرد نمونه جویبار آغازگر صادرات آرد از استان مازندران به کشور عراق بوده است.
جعفری با بیان اینکه اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار باید ارتقای درجه واحدهای خبازی باشد، متذکر شد: آموزش خبازان و نوسازی و بهسازی واحدهای خبازی، سهم مهمی در ارتقای درجه واحدهای خبازی خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان یادآور شد: نظارت مستمر خبازیها باید جزو برنامههای اصلی کارگروه آرد و نان شهرستانها باشد.
انتهای پیام/