به گزارش خبرنگار مازند اصناف ربيع فلاح جلودار در جلسه ستاد تسهيل سرمایهگذاری و رفع موانع توليد استان، با اشاره به اينكه همه تلاش و همافزایی دستگاههای مسئول، استمرار بخشيدن به فرآيند توليد در بخشهای مختلف است يادآور شد: حفظ توليد، اشتغال موجود و تقويت آن، ضمن رعايت قانون، موردتوجه جدي دستگاههای مسئول و بانکهای عامل قرار گيرد.
وی تداوم پرداخت تسهيلات بسته رونق توليد به واحدهاي توليدي را از جمله سیاستهای اصلي تقويت توليد و اشتغال استان برشمرد و افزود: تاكنون 406 واحد توليدي، متقاضي بهرهمندی از تسهيلات بسته رونق توليد سال 96 هستند كه از اين تعداد 171 واحد، مصوبه كميته بررسي و كارگروه تسهيل را براي معرفي به بانکهای عامل مازندران دريافت کردند.
استاندار مازندران با تأكيد بر اينكه در پرداخت بسته رونق توليدي به واحدهاي توليدي، توزيع و پراكنش متوازن منطقهای همچون سال گذشته رعايت شود؛ اظهار كرد: فرمانداران در اين راستا مجدانهتر پایکار بيآيند و روند پرداخت تسهيلات سرعت يابد.
فلاح در ادامه بر تداوم نظارت بر نحوه هزينه كرد تسهيلات پرداختي به واحدهاي توليدي از سوي دستگاههای نظارتي تأكيد و خاطرنشان کرد: از ظرفيت بانکهای خصوصي در پرداخت تسهيلات بسته رونق توليد، بیشازپیش بهرهگیری شود.
سیدمصطفی موسوی نيز در اين جلسه عنوان کرد: 237 واحد توليدي مستقر در شهرکهای صنعتي استان تاكنون در سامانه بهين ياب ثبتنام کردهاند.
وی اضافه کرد: با اطلاعرسانی، ارسال نامه و نصب بنر توسط شرکتهای خدماتي به كليه واحدها تأكيد شد تا براي استفاده از تسهيلات طرح رونق توليد، در اين سامانه ملي ثبتنام كنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران در پایان یادآور شد: واحدهاي توليدي با پيشرفت فيزيكي 60 درصد به بالا و طرحهای نیمهتمام در شهرکهای صنعتي استان میتوانند با مراجعه به سامانه بهين ياب ثبتنام كنند.
پایان پیام/
ارسال دیدگاه