به گزارش مازند اصناف جانالله عبدی طی گفتوگویی با بیان اینکه از سال 94 رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اظهار کرد: امسال اقتصاد مقاومتی در راستای تولید و اشتغال است و این سیاست را در سطح روستاهای مازندران برای ایجاد اشتغال در دستور کار قرار دادیم.
وی در مورد تسهیلات در نظر گرفته شده برای طرحهای اشتغالزایی روستاها، افزود: بانکهای کشاورزی، سینا، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید مسئولیت پرداخت تسهیلات با نرخ سود 3 تا 8 درصد را بر عهده گرفتند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران خاطرنشان کرد: طرحها پس از بررسی و تایید نهایی توسط کارگروههای مربوط، به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.
عبدی تصریح کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای طرحهای اشتغالزایی روستاها 50 میلیارد تومان بود که تاکنون بخش عمدهای از متقاضیان موفق به دریافت آن شدند و بخش دیگری نیز در حال تکمیل فرآیند اداری هستند.
وی با بیان اینکه امسال نیز طرحهای اشغالزایی روستایی خوبی در دست بررسی است، بیان کرد: آنچه که برای دولت اهمیت دارد طرحهای کوچک اشتغالزا در سطح روستا است که با تسهیلات کمتر اشتغالزایی بیشتر و مفید را به همراه دارد.
عبدی افزود: صنایع تبدیلی، صنایع دستی، بومگردی، کشاورزی و دام و طیور از ظرفیتهای روستایی استان است که میتواند در زمینه اشتغالزایی مردم روستاها تاثیر بهسزایی داشته باشد.
وی تاکید کرد: نزدیک به 44 درصد جمعیت مازندران در روستاها ساکن هستند که بیشتر از میانگین 27 درصدی کشور است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه هدف از توسعه طرحهای اشتغالزایی در روستاها جلوگیری از مهاجرت به شهرها است، خاطرنشان کرد: روند مهاجرت مردم مازندران از روستا به شهر مدتی است که کاهش یافته و باید برنامههای اشتغالزایی برای ثبات جمعیتی و افزایش آن در روستاها تقویت شود.
عبدی در پایان ظرفیتهای روستاهای مازندران را متفاوت از سایر استان دانست و گفت: آب و هوا، منابع طبیعی، مراتع، دشتها، جنگلها، آبندانها، آداب و رسوم غنی و زمینههای مناسب سرمایهگذاری بسترهای مناسبی برای اشتغالزایی در مازندران و به خصوص روستاهای استان است.
/بلاغ
ارسال دیدگاه