به گزارش مازند اصناف حجتالله علیمحمدی در گفتوگو با بلاغ با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سال 95 در چند گروه کشاورزی پروانه بهرهبرداری صادر کرده است، اظهار کرد: 60 واحد پرورش ماهیان سردآبی، 27 واحد خاویار، 1579 واحد پرورش مرغ گوشتی، 305 واحد پرورش مرغ مادر و 266 واحد دامداری گاو شیری از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان پروانه بهرهبردای کسب کردند.
وی افزود: با همکاری سازمان حفظ نباتات در نظر داریم تمامی واحدهای سم فروشی استان را مورد پایش قرار دادیم که بیشترین مشکل نیز مربوط به شهرهای بزرگ استان بود.
سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تصریح کرد: در پایش صورت گرفته 130 واحد غیرمجاز شناسایی شد که در طرح ساماندهی قرار گرفتند و تاکنون 77 واحد به شرط جذب کارشناس فنی توانستند مجوزهای لازم را کسب کنند.
علیمحمدی با بیان اینکه در بسیاری از استانها برای اعطای مجوز سم فروشی فراخوان میدهند، خاطرنشان کرد: در مازندران تقاضا برای ایجاد واحدهای سم فروشی بسیار زیاد است و به همین خاطر سختگیری بیشتری برای اعظای مجوز سم فروشی در نظر گرفتهایم.
وی به ایجاد طرح نسخه نویسی در مراکز سم فروشی سطح استان اشاره کرد و گفت: در نظر داریم برای از بین بردن سوءذهنیت مردم نسبت به واحدهای سم فروشی، طرح نسخه نویسی و تغییر نام سم فروشی به داروخانه را در سطح استان اجرا کنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه در واقعیت نیز سم فروشی نامی درستی نیست، بیان کرد: واحدهای سم فروشی داروخانههایی هستند که برای بیماریهای گیاهی و تقویت خاک، دارو تجویز میکنند.
این مسئول با رد ادعای ماهیت مخرب سموم کشاورزی، گفت: سموم کشاورزی مانند داروهای شیمیایی است که زیادهروی در آن یقینا لاعث بروز مشکل میشود.
علیمحمدی با تاکید بر اینکه نبود آگاهی و مشاوره درست موجب شد تا سوءذهنیت در بین مردم ایجاد شود، اظهار کرد: اگر مصرف سموم در مزارع، کنترل و مدیریت شود یقینا تمامی محصولات تولیدی سالم خواهند بود و جای هیچ نگرانی نیست.
وی در پایان با بیان اینکه اگر نظارت بر مراکز عرضه سموم به بخش خصوصی واگذار شود کارها به درستی پیش خواهد رفت، تصریح کرد: اگر این تعداد قابل توجه مراکز عرضه سموم کشاورزی تحت نظارت مستمر نباشند یقینا در آینده دچار بحران خواهیم شد.
/ پایان
ارسال دیدگاه