به گزارش مازند اصناف سعید جعفری گفت: نظارت بر بهداشت محیط و کار فست فودی ها، رستوران ها، قنادیها و آبمیوه فروشیها و اماکانی که مواد غذایی حساس را به فروش میرسانند مهم است و این نظارتها حداکثر ماهی یک الی دو بار انجام میشود.
وی افزود: کلیه مواد غذایی ارائه شده در مغازههای غذا فروشی باید دارای فاکتور خرید از اماکن معتبر وتحت نظارت وزارت بهداشت بوده و آرم استاندارد و تاریخ انقضا بر بسته بندیهای محصولات درج شده است.
مسئو ل. بهداشت و محیط شبکه بهداشت شمیرانات خاطر نشان کرد: سبزی خوردن و سالادهای موجود در منوی غذافروشیها باید به صورت مکانیزه و کارخانهای بسته بندی شده باشد. این در حالی است که در برخی مغازههای این محصولا به شکل خانگی تهیه شده و اعتباری در رعایت اصولی بهداشت در هنگام تهیه، وجود ندارد.
وی عنوان کرد: زیتون پرورده، ترشیجات،کشک و ماستهای مصرفی در آش فروشیها و رستوران ها، باید پاستوریزه و دارای بسته بندیهای بهداشتی باشد. این در حالی است که در بسیاری از رستورانها از ماست و زیتونهای فلهای استفاده شده و بسته بندیها توسط کارگران انجام میشود.
افشار تأکید کرد: وظیفه نظارت بر وضعیت محصولات خوراکی غذا فروشی ها بر عهده بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است که در صورت رویت محصولات بدون تاریخ با بسته بندیهای نامعتبر در غذا فروشی ها، با افراد خاطی برخورد قانونی شده و محصولات معدوم میشود.
وی در خصوص جعبههای مصرفی در پیتزا فروشیهای فست فودیها گفت: داخل جعبههای پیتزا باید آرمهای وزارت بهداشت، استاندارد و تأیید مسولان فنی شرکتهای جعبه سازی، درج شده باشد تا از بهداشت جعبهها اطمینان حاصل شود. /میزان
ارسال دیدگاه