به گزارش مازند اصناف حسن مکرمی در گفتوگو با بلاغ با تاکید بر نگهداری درست گندم در انبارها و سیلوها، اظهار کرد: چندی پیش نیز محموله آرد یکی از کارخانجات که به زابل فرستاده شد برگشت خورد، پس از پیگیریهای انجام شده متوجه شدیم حجم بالای نگهداری گندم موجب بروز برودت در بخشی از مکان نگهداری شده بود که رطوبت گندم را بالا برد.
وی افزود: باید وضعیت و فضای فیزیکی انبارها و مراکز نگهداری گندم ساماندهی شود و مقداری که برای انبارها در نظر گرفته میشود باید به اندازه ظرفیت آن باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هر مشکلی که در کیفیت گندم به وجود آید تولید آرد را در کارخانجات آرد با مشکل روبرو میکند.
مکرمی تصریح کرد: برای بهبود وضعیت ذخیرهسازی گندم در مراکز نگهداری با همکاری شرکت غله بازدید و نظارت را تشدید کردهایم.
وی با بیان اینکه در بازدیدها از مراکز نگهداری گندم نماینده تولیدکنندگان آرد استان حضور دارد، بیان کرد: با اصلاح پروانه تولید، کارخانجات آرد استان میتوانند از بهبود دهندهها برای تقویت کیفیت آرد تولیدی بهره ببرند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: چون واردات گندم ممنوع شده و میبایست از گندم داخلی استفاده کنیم، آماده هر گونه همکاری برای بهبود کیفیت آرد با کارخانجات آرد استان هستیم.
مکرمی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی با توجه به اهمیت جایگاه نان در سفره مردم از تولیدکنندگان آرد استان حمایت کرده و نظارت بر عملکرد آنان را به صورت جدی در دستور کار قرار داده است.
ارسال دیدگاه