به گزارش مازند اصناف به نقل از سوادکوه آنلاین، احمد محمدی در هفتمین جشنواره قرقشکنی و کوچ عشایر در «موزی چشمه»گدوک سوادکوه اظهار کرد: مراسم قرقشکنی از سال 1390 در شهرستان سوادکوه آغاز شد و به مراسم آیینی شهرستان تبدیل شد.
وی تاکید کرد: نتیجهگیری از مراسم قرقشکنی و ابعاد فرهنگسازی آن باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دادگستری شهرستان سوادکوه با بیان اینکه دامداری در شهرستان سوادکوه، اولویت است، افزود: صنایع مرتبط باید در کنار دامداری باشند و به آن کمک کنند.
محمدی با اشاره به فرهنگسازی اجرای قرقشکنی و لزوم رعایت زمان تعلیف، آن را از نتایج قرقشکنی دانست و اظهار کرد: ورود و خروج و زمان تعلیف با نظر کارشناسان انجام شود تا شاهد از بینرفتن مراتع نباشیم و تدبیری انجام شود تا دامداران قبل از ورود به مراتع در آن مکان با تأمین سوخت و علوفه حضور یابند.
وی با بیان اینکه حمایت از دامداری، دامپروری و صنایع مربوطه مورد برنامهریزی مسؤولان قرار گیرد، تصریح کرد: صنایع مرتبط با دامداری میتواند عامل مهمی برای حمایت از دامداری باشد.
رئیس دادگستری شهرستان سوادکوه با اشاره به وضیعت شهرک صنعتی شورمست گفت: از 49 موافقت اصولی در شهرک صنعتی شورمست، 10 شرکت آغاز به کار کردند و در حال حاضر 6 شرکت مشغول به کار هستند.
محمدی در پایان به وضیعت زغالسنگ البرز مرکزی سوادکوه نیز اشاره و اظهار کرد: شرکت زغالسنگ البرز مرکزی، نفسهای آخر خود را میکشد و احیای البرز مرکزی و ککسازی باید از دغدغههای شهرستانی، استانی و ملی باشد و دامداری هم در کنار آنها از بین نرود.
ارسال دیدگاه