به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس - فرشاد مومنی استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس مسائل اقتصادی با حضور در دوازدهمین کنگره مردمسالاری در تشریح «مفهوم عدالت اقتصادی» اظهار داشت: در ماههای پایانی دولت گذشته شاخص فلاکت دو برابر ماههای آغازین آن دولت بود و در دولت گذشته به جای سیاستهای عدالت محور برخوردی رانت جویانه و شعارزده نسبت به عدالت اجتماعی اعمال شد که هزینه بزرگی به کشور تحمیل کرده است.
مومنی گفت: در بهترین حالت حداقل 3 دهه زمان میبرد تا خسارت ها و فاجعههای زیست محیطی حاصل شده از دفاع بد دولت گذشته از عدالت جبران شود.
این استاد دانشگاه با بیان این که این خطر نیز در کمین دولت جدید نیز وجود دارد خاطرنشان کرد: در دولت جدید به دلیل نپرداختن و صحبت نکردن از مساله عدالت اجتماعی این خطر نیز وجود دارد که عدالت پایمال شود و این خطر دوم کمتر از خطر اول نیست و اگر این رویهای که دولت جدید تا به امروز داشته است استمرار پیدا کند باز هم شاهد فاجعه دیگر در عدالت خواهیم بود.
وی با تاکید بر این که حرف نزدن در مورد عدالت اجتماعی و همچنین بد دفاع کردن از آن دو روی یک سکهاند، گفت: این رویه دولت جدید نیز همان گام برداشتن در مسیر دولت قبلی است.
مومنی افزود: در دولت قبلی میگفتند ما می خواهیم عدالت اجتماعی برقرار کنیم اما به جای آن سیاست های تورم زا تدوین می کردند که این سیاست ها نیز خود موجب تشویق بی عدالتی بود اما در این دولت حرفی از عدالت اجتماعی زده نمیشود که این نیز یک راهبرد غلط و خطرناک است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کسانی که دل در گرو ایران دارند، تقاضا می کنم از دولت و مجلس بخواهند که نسبت به تدوین سیاست های تورم زا با دقت و تامل بیشتری عمل کنند.
ارسال دیدگاه