همکاری اتاق‌های اصناف و سازمان‌های جهاد کشاورزی در تامین کالاهای اساسی
معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی خبر داد؛

همکاری اتاق‌های اصناف و سازمان‌های جهاد کشاورزی در تامین کالاهای اساسی

معاون بازرسی اتاق اصناف ایران گفت: اتاق‌های اصناف، طی رصد و پایش بازار توسط بازرسان، گزارشاتی از ‌کمبودهای ایجاد شده به موجب خریدهای هیجانی مردم تهیه و به وزارتخانه و سازمان‌های جهاد کشاورزی ارائه کرد و شاهد بودیم با تدابیری از سوی این وزارتخانه، این کمبودها رفع شد.

به گزارش مازنداصناف و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران - نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی روز ۱۰تیر ۱۴۰۴ با حضور غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، معصومه آقاپور، مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، بهنام نیک‌منش معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران و نمایندگان دیگر انجمن‌ها و اتحادیه‌های مرتبط برگزار شد. در این نشست همچنین مدیران کل استان‌های وزارت جهاد به صورت ویدئو کنفرانس حضور یافتند.


 بهنام نیک‌منش معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در این نشست ضمن تقدیر از وزارت جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه‌ها در همراهی با اصناف در تامین و توزیع اقلام در بازار طی جنگ ۱۲روزه گفت: اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌ها از ابتدای این موقعیت، همدل و همراه با سازمان‌های جهاد کشاورزی بودند.


وی افزود: اتاق‌های اصناف، طی رصد و پایش بازار توسط بازرسان، گزارشاتی از ‌کمبودهای ایجاد شده به موجب خریدهای هیجانی مردم تهیه و به وزارتخانه و سازمان‌های جهاد کشاورزی ارائه کرد و شاهد بودیم با تدابیری از سوی این وزارتخانه، این کمبودها رفع شد.


نیک‌منش تاکید کرد: انتظار اصناف این است که در توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازاری، علاوه بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای از ظرفیت خرده فروشان متکثر که توزیع مویرگی دارند نیز استفاده شود تا این اقلام را با همان قیمت مصوب در اختیار مصرف کننده گذارند.


معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران، همچنین از مدیران کل وزارت جهاد کشاورزی در استان‌ها، که به صورت ویدئو کنفرانس در این نشست حضور یافته بودند، خواست: در جلسات امنیت غذایی، از ظرفیت نمایندگان حلقه آخر زنجیره تامین تا توزیع که همان اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌ها هستند، استفاده کنند تا تصمیمات با کمترین خطا اتخاذ شده و سهولت بیشتری در اجرا داشته باشند.


نیک‌منش در این نشست همچنین بر لزوم استمرار تامین نهادهای دامی، جوجه‌ریزی و تامین مرغ گرم تاکید کرد و از وزارت جهاد کشاورزی خواست؛ برای کنترل قیمت فزاینده حبوبات به ویژه لوبیا چیتی داخلی- که به کیلویی بیش از ۴۵۰ هزار تومان رسیده است- تدابیر لازم را اتخاذ و نتیجه را به اتاق اصناف ایران منعکس کنند.

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه