به گزارش مازنداصناف، در شرایط حساس و پرچالش اخیر، استان مازندران با تلاش مستمر و هماهنگی بیندستگاهی موفق شد تا بحران تامین آرد و نان را با مدیریت هوشمندانه و همافزایی همه عوامل ذیربط به خوبی پشت سر بگذارد. این تجربه نشان داد که برنامهریزی دقیق و اراده جمعی میتواند آرامش را در روزهای سخت تضمین کند.
محمدعلی رمضانی، سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، روز سهشنبه ۱۷ تیرماه اعلام کرد: از آغاز جنگ تحمیلی، قرارگاه ویژهای برای مدیریت گندم، آرد و نان در استان تشکیل شده و اقدامات گستردهای برای تضمین تامین مستمر کالاهای اساسی انجام شده است.
وی با اشاره به افزایش جمعیت مسافران و نگرانیهای ناشی از تحولات منطقهای که موجب تشکیل صفهای طولانی در نانواییها شده بود، گفت: با پایش شبانهروزی، مدیریت هدفمند توزیع آرد و همکاری بیوقفه نانوایان و کارخانجات آرد، وضعیت به سرعت به حالت پایدار بازگشت.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، افزود: در جهت پایداری تولید آرد، هماهنگیهای لازم برای دریافت ۳۰ هزار تن گندم مرغوب از استانهای گلستان و خوزستان انجام شده و بیش از هزار و ۲۰۰ نانوایی به صورت کشیک فعالیت میکنند تا پاسخگوی نیاز مردم باشند. همچنین ۱۰ هزار تن آرد فوقالعاده برای حمایت از این واحدها تامین شده است.
رمضانی از نقش کلیدی کارخانجات آرد، ناوگان حملونقل و نانوایان در موفقیت مدیریت این بحران تقدیر و تاکید کرد که تلاش جهادی این عوامل به همراه پایش دقیق توسط ادارهکل غله، مانع بروز هرگونه کمبود یا تنش در بازار نان شده است.
سرپرست ادارهکل غله مازندران در پایان خاطرنشان کرد: این موفقیت، نتیجه همکاری مستمر دستگاههای اجرایی، تلاش خستگیناپذیر زنجیره تامین و رهبری هوشمندانه استاندار استان است که ثابت کرد حتی در سختترین شرایط، با همدلی و برنامهریزی دقیق میتوان ثبات و آرامش را برای مردم حفظ کرد.
تجربه موفق مدیریت بحران تامین آرد در مازندران، الگویی ارزشمند برای دیگر استانهاست که اهمیت هماهنگی، تلاش جمعی و رهبری هوشمندانه را در پشتیبانی از نیازهای اساسی مردم به خوبی نشان میدهد. این موفقیت نویدبخش آیندهای روشنتر و مقاومتر در برابر چالشهای پیش روست.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه