به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس، روز دوشنبه 30 دیماه بود که مجلس شورای اسلامی پس از یک هفته تعطیلی برای حضور نمایندگان در حوزههای انتخابیه تشکیل جلسه داد.
پس از آغاز جلسه مذکور خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران با حضور در جایگاه اصحاب رسانه شاهد ایجاد تغییراتی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بودند.
*اتاقکهای پارلمان مقابل چشمها و لنزها/ گلهایی که در مجلس روئیده است
طی این تغییرات اتاقکهایی متصل به بالکنهای پارلمان در صحن علنی مجلس تعبیه شده بود، البته تغییرات پارلمانی به اینجا محدود نمیشد و گلدانهایی نیز بین صندلی نمایندگان قرار گرفته بود تا فضای مجلس کوچکتر از قبل شود.
عکس یادگاری با گلدانهای مجلس
تغییرات مذکور تا حدی دید خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران را تا حدی کاهش داده بود که از جایگاه خبرنگاران تنها هیأت رئیسه مجلس و سخنران پشت تریبون مشخص بود.
*گلدانهای پارلمانی جایگزین گفتوگوهای سیاسی
البته فازغ از محدودیتهای ایجاد شده برای دید خبرنگاران، برخی از اصحاب رسانه بر این عقیده بودند که تعبیه این اتاقکها و بخصوص گلدانها نمای ظاهری خانه ملت را تحت تاثیر منفی خود قرار داده است.
در همان زمان خبرنگاران به دلیل محدودیت دیدشان این مسئله را پیگیری کردند که به نظر میآمد این تغییرات برای جلوگیری از برگزاری گعده و صحبتهای نمایندگان در حاشیه جلسه علنی پارلمان در نظر گرفته شده بود.
گعده و جلساتی که برخی مواقع، استانی، برخی دفعات فراکسیونی و زمانهای دیگر دوستانه بود و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بارها نسبت به برگزاری آنها تذکراتی داده بود.
اتاقکهای تعبیه شده در صحن مجلس
هر چند در برخی از جلسات پارلمان پس از تغییرات اعمال شده، برخی نمایندگان در لابلای گلدانها گعدههای خود را برگزار کردند.
* انتقال محدودیتهای ایجاد شده به هیات رئیسه و وعدههای مجلسیها
در این بین، خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران اعتراض خود را نسبت به کاهش دیدشان به اعضای هیأت رئیسه مجلس و همچنین برخی نمایندگان اعلام کردند.
همین موضوع عضو هیات رئیسه مجلس را بر آن داشت تا وعده پیگیری موضوع را به اصحاب رسانه بدهد.
در همین زمینه، حسین سبحانینیا عضو هیأت رئیسه مجلس در گفتوگو با فارس، وعده داد که اگر این تغییرات برای خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران مانع به وجود آورده باشد حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.
وی همچنین در توضیحی درخصوص محدودیتهای ایجاد شده برای دید خبرنگاران، گفت «ما به دنبال ایجاد محدودیت برای رسانهها نبودیم».
البته پس از انتقادات خبرنگاران، محمد آشوری و سیدشریف حسینی از سوی هیأت رئیسه مجلس مامور بررسی این مشکل و ارائه پیشنهاداتی برای رفع آن شدند.
2 نماینده مذکور در حاشیه برگزاری جلسه 6 بهمنماه پارلمان با حضور در جایگاه خبرنگاران از صحن علنی مجلس بازدید و معتقد بودند که دید خبرنگاران کاهش یافته است.
در جریان بازدید مذکور، خبرنگاران، تصویربرداران و عکاسان نیز اعتراضات و انتقادات خود را نسبت به تعبیه این اتاقکها به آنان اعلام کردند و این اعضای هیأت رئیسه وعده دادند که نسبت به برطرف کردن این مشکل اقدام خواهند کرد.
عبدالرضا مصری سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه جلسه علنی روز گذشته خانه ملت با حضور در جایگاه خبرنگاران انتقادات آنها را استماع و این موضوع را تائید کرد که تغییرات ایجاد شده در صحن پارلمان باعث کاهش دید خبرنگاران و عکاسان و همچنین تصویربرداران شده است.
مصری نیز همانند سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس وعده داد که مشکل به وجود آمده را پیگیری کند.
حال باتوجه به وعدههای هیئت رئیسه مجلس برای برطرف کردن محدودیت های ایجاد شده برای دید خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران و همچنین بررسی بودجه در صحن علنی مجلس و در پی آن برگزاری جلسات مستمر در خانه ملت، باید دید که چه زمانی اتاقکهای پارلمان از مقابل چشمها و لنزها کنار میرود.
ارسال دیدگاه