به گزارش مازند اصناف و به نقل ازخبرگزاری فارس از قم، علی لاریجانی امروز در جمع اعضای خانه مطبوعات قم با اشاره به مرکزیت قم در بسیاری از حوزههای خبری اظهار داشت: باید در این بین به ظرفیتهای دینی و سیاسی توجه شود و مطبوعات هم با جدیت کار خود را دنبال کنند.
وی افزود: حمایت از مطبوعات اقدامی ضروری و اساسی است و نهادهایی مانند استانداری، شهرداری و اداره کل ارشاد نقش خود را باید به خوبی ایفا کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت و تقویت مطبوعات به عنوان عامل کمکرسانی به نخبگان خاطرنشان کرد: حمایت از مطبوعات در حقیقت موجب تبلور ظرفیتهای گوناگون و آشکار شدن بسیاری از مسائل خواهد شد.
وی ادامه داد: توسعه در قم بدون همگرایی در افکار عمومی نخبگان میسر نمیشود؛ توسعه و عمران امری دستوری نیست و نیازمند انگیزههای قوی مردمی برای وارد شدن به عرصه تولید و سرمایهگذاری برای تحقق این امر هستیم.
لاریجانی وحدت فکری و همگرایی در راستای توسعه استان قم را مورد توجه قرار داد و افزود: وقتی از مطبوعات سخن میگوییم اذهان به سمت امور سیاسی توجه میکنند ولی نگاه سیاستزده به مطبوعات در سطح کلان و ملی مانعی برای توسعه خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت گسترده مطبوعات در کشوری مانند هند خاطرنشان کرد: 80 درصد مطالب روزنامههای این کشور به مطالب اقتصادی مربوط میشود ولی در مطبوعات ما سیاست بالاتر از دیگر موضوعات مانند فرهنگ و اقتصاد مورد توجه قرار گرفته و هر چند سیاست اهمیت ویژهای دارد ولی همه مسائل را شامل نمیشود و دیگر حوزهها هم جایگاه بالایی دارند.
وی اضافه کرد: مردم ما اکنون از لایحه بودجه سال آینده و چیستی آن اطلاع درستی ندارند و با محورهای آن آشنا نیستند و این وظیفه مطبوعات است که با تحلیل صحیح و به موقع به تبیین مسائل در همه ابعاد بپردازند.
لاریجانی تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد توسعه و لزوم حمایت از تولید داخلی را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: همگرایی و همافزایی در این زمینه موجب تحقق اهداف مورد نظر ایشان خواهد شد و مطبوعات نقش مهمی در این همگرایی ملی خواهند داشت.
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ظرفیتهای سرمایهگذاری خوبی در سطح استان قم وجود دارند که باید آنها را به مردم شناساند و در این میان نخبگان و کارآفرینان باید اطلاعات درستی از این ظرفیتها داشته باشند.
وی ظرفیت بالای قم در حوزههای مختلف اقتصادی مانند کشاورزی و صنعت را مورد توجه قرار داد و افزود: مطبوعات استان باید تبلیغ خوبی در این زمینه داشته باشند و تلاش بیشتری از خود نشان دهند تا ظرفیتهای اقتصادی قم رسانهای شود.
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه دوز سیاست در مطبوعات کشور بالاست خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اندیشه اقتصادی و آبادانی ایران در این حوزه بسیار پایین است و با توجه به اینکه جنجالهای سیاسی در مطبوعات باید حدی داشته باشند نباید وقتی به روزنامهها نگاه میکنیم بخش اعظمی از آنها به درگیریها و نزاعها مربوط باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی مهمترین مسئله و دغدغه کشور در شرایط کنونی را اقتصاد و مشکلات معیشتی دانست و تصریح کرد: رسانهها به جای اینکه همواره به جنجالهای سیاسی بپردازند باید این موضوع را برجستهتر نشان دهند که مشکل اقتصادی وجود دارد.
ارسال دیدگاه